Custom automobilio bagažo skyriaus kilimėlis Jaguar Visi Modeliai Jaguar XF 2008-2018 XE XJ F-TEMPAS F-TIPO Automobilių reikmenys, automobilių kilimėliai

  • €61.63



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Labas, kai jūsų užsakymą, prašome palikti žinutę mums pasakyti: savo automobilio modelį ir metus , mes bus pagal jūsų užklausą pristatymo, ačiū!palikti žinutę praneškite mums: pavyzdžiui: bmw/ x5 e53/ 2008 ,automobilių kamieno foto kaip tai Pateikti šiuos duomenis, mes galime greitai patvirtinti modelio ir formos, greitas pristatymas, siekiant išvengti blogo produktus! 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 04 1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū! 2.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Žymos: f tempas "jaguar", jaguar f tempas, reikmenys gyvūnams, jaguar xf, diecast "jaguar", jaguar s type, jaguar f tempas accessor, f tempą, "jaguar" automobilių xe, jaguar x tipas, ranka jaguar xjr.


  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio Pluošto
  • Medžiagos Tipas: Pu
  • Prekės Pavadinimas: FUZHKAQI

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]