Vitamino C Serumas Balinimo & Anti-Senėjimo Dėmės Išnyks Pašalinti Šlakelis Stabdžių krantinės sraigės Drėkinamasis Veido Kremas VC 30ml

  • €4.50
  • €3.25



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Dvidešimt tūkstančių penki šimtai šešiasdešimt devyni

Vitamino C Serumas Balinimo & Anti-Senėjimo Dėmės Išnyks Pašalinti Šlakelis Stabdžių krantinės sraigės Drėkinamasis Veido Kremas VC 30ml

Aktyvi forma, Vitaminas C randamas citrusinių vaisių.Tai stiprus vandenyje tirpus antioksidantas, apsaugo odą nuo oksidacijos žalos atlyginimo, kurį sukelia saulės spindulių (UVA/UVB spindulių).Jis pagerina odos elastingumą, skatinant kolageno gamybą.

Fearures:

Tinkamumo laikas: 3 metus

Ingredientai:

20%vitaminas C

Hyalurenic Rūgštis

Amino Mišinys&Vitaminas E

Effections

1.Balinimas:

Būti turtingas VC,efektyviai skaistina iki jūsų odą, o panaikinti melanino pigmentai

2.Sumažinti melanino:

Gamina reakcijos tarp didelės koncentracijos VC ekstraktai ir melanino,sumažina melanino šviesa pigmentas

3.Remonto pažeistų odos:

Pepair odą nuo nudegimo ir kitų problemų,tokių kaip skutimas,sukelia ilgalaikius netinkamas gydymas

4.Iš visų pusių apsauga:

Kruopščiai pagerina odos remonto galimybę užkirsti kelią vėl pasirodys užsispyręs strazdanų.

Apie gaminį:

1.Išplėstinė Antioksidantas Serumas - būtinos maistinės medžiagos kolageno gamybą, vitaminas C sąveikauja mišinius su Botanikos Hialurono Rūgštis ir Vitaminas E ši pažangi formulė, skirtos tikslinėms dažniausiai senėjimo požymius, įskaitant ryškumą, stangrumą, smulkių linijų, raukšlių, tamsių dėmių & saulės dėmės.

2.Produkto odos elgiamasi su mūsų Vitamino C Serumas yra ryškus.naujesnis ieško odos, pagerėjo tono ir aiškumo, mažesnių poras, mažiau breakouts, baudos linijos ir tamsių dėmių.

3.Augalų Preparatas - be sintetinių spalvų priedai, kvepalų, ir stabilizatoriai, dinamiška aktyvi augalų, pavyzdžiui, erškėtuogės,žaliosios arbatos, Botanikos Hialurono Rūgštis, astaxantin ir AhA veido serumas sujungti į šilkiniai sklandžiai serumo, kuris gali būti naudojamas dieną ir naktį.

4.Intensyvus Drėgmės& Hidratacija - Hialurono Rūgšties Serumas siūlo geriausias sprendimas teikti momentinių pagalbą net sausiausia lopai odos ant veido ar kūno, kad gali reikalauti drėkinantis vietoje gydymą.Su šios pažangios drėkinantis veiksmų, jūs pastebėsite, kad didelis prieš ir po rezultatų gauti jūsų odos grįžti į tvirtą ir jaunatvišką išvaizdą.

5.Kovoti su Sausa Oda Šaltinis - Šis Hialurono Rūgšties Serumas veikia greitai drėkinti odą ir padeda sumažinti keistokas ar odos pleiskanojimas spots.By atsikratyti šiose sausose vietovėse, jums nereikės nerimauti apie tai, fragmentiškas ar dehidratuotos odos nebėra.

6.Galingas ir Profesinės Stiprumo ir Kokybės - Su aukščiausiojo mineralinių infuzijos, šis serumas yra veiksmingiausia mitybos, veido padidinti įmanoma.Atsikratyti savo odą, tamsius ratilus ir sausumas, su aukščiausios kokybės ingredientų šis serumas, kad suteiktų jūsų odai drėgmės per Vitaminų C ir E. Sujungti šį serumą su savo mėgstamą kremas, kaukė, kremas, ar kremas sveika ir švytinti veido.

Effections

Pakavimo Sąrašas:

1pcs x Vitamino C Serumas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: north face beanir, romeo alfa varžtas, polimero molis fox, policijos diržo storio, peugeot ventiliacijos įrašą, naujagimio bant, "red bull" nail art, kelnės dydis oficialaus, šautuvas riešo svetimų.


  • Komponentas: Hialurono Rūgštis,Amino Mišinys&Vitaminas E,20%vitaminas C
  • Sertifikavimo: GZZZ
  • Formulės: Skystis
  • Įrenginio Tipas: gabalas
  • Prekės Pavadinimas: Vandens Ledo Levin
  • Modelio Numeris: vitamino c serumas
  • Pažymėjimo Numeris: 123456
  • Pakuotės Svoris: 0.1kg (0.22lb.)
  • Lytis: Moteris
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Funkcija: Anti-Aging
  • Pakuotės Dydis: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Elemento Tipas: veido serumas

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]