Airldianer Elastinga Ruožas Vandeniui Kėdžių Dangose Spandex Valgomasis Kambarys, Virtuvė, Kėdės, Užvalkalai, Apsaugos Vestuvių Puotą

  • €4.91
  • €2.95



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Prekės Pavadinimas: Airldianer

Medžiaga:Poliesteris 92 + 8% Spandex

Modelis:Printed/Kietas

Dydis:Universalus

Naudojimas: Vestuvių,Restoranas,Banketų,Pobūvių,Renginių,Valgomasis

Dydžio Geriausiai Tinka Pirmininkas:

Atgal Aukštis: 45~60cm(17.7~23.6 col.)

Sėdynės Ilgis: 40~50cm(15.74~19.68 colių)

Sėdynės Plotis: 40~50cm(15.74~19.68 colių)

Priminimas

1.Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina

2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis

3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad jums nereikia mokėti papildomų Užsakymą

4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti

5.dėl tolimojo susisiekimo problema ,produktas bus šiek tiek sulenkite,produktas ne toks plokščias kaip nuotraukoje,bet neturi įtakos naudojimas

6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema

7. Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą .Mes garantuojame, kad stilius yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose.

Drop Laivyba

Priimame užsakymus iš Drop Laivyba.Ten bus nedėkite jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos ar mūsų prekinio ženklo pavadinimą, logotipą, siuntas.We will ship kaip įmanoma greičiau už jus.

Apie Laivybos

Kai jūs mokate užsakymą, mes atsiųsime jums kad per 8-48 valandas (išskyrus atvejus, per Kinų Naujųjų Metų atostogos).Pardavėjas Rekomendavo, Logistika: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Kaunaskitaip.lt Standartinis Pristatymas, Kaunaskitaip.lt Išsaugoti Pristatymas, ePacket ,Specialios Eilutės-YW ar kitas geriau logistika.Nes jie yra greičiau ir atsekami.Sekti svetainė: www.17track.net.

Apie Po Pardavimo

Kai gaunate produktą ir rasti, kad produktas turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums išsiųsti ar grąžinti pinigus.Siekiant išspręsti šią problemą, geriau, nereikia atidaryti ginčų.

Apie Atsiliepimą

Prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Ačiū!Būkite sąžiningos ir išsamios jūsų vertinimu, kaip atsiliepimai, padėkite kitiems pirkėjams, kad perkant, tegul kiti pirkėjai žino apie savo patirtį su pardavėjo ir padėti Kaunaskitaip.lt saugi vieta pirkti ir parduoti.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite klausimų dėl savo užsakymo, susisiekite su mumis elektroniniu išsiųsti pranešimą per Kaunaskitaip.lt.Mes jums siūlome sprendimą.

Žymos: kėdė papietauti dangtis, kėdė padengti, byla su deadpool, kėdė padengti vandeniui, kėdė gyventi kambarys, kėdė šlepetė, kėdė papietauti, atsparus vandeniui kėdės, ruožas slipcover kėdė, kėdė padengti daug vandeniui.


  • Medžiaga: Spandex / Poliesteris
  • Modelio Numeris: ZX043
  • Naudoti: Pokylių Kėdė
  • Prekės Pavadinimas: airldianer
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Europa
  • Rinkinys Tipas: Taip

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]