Kempingas Medienos Viryklė Išgyvenimo Sulankstomas Nešiojamų Viryklė, Pagaminta Iš Lengvų, Nerūdijančio Plieno, Lengvai Kuro Su Šakelių, Lapų Sukietintos

  • €17.57
  • €15.11



  • Dalintis:

Papildoma informacija

COLLAPSABLE NEŠIOJAMIEJI: didelio tankio viryklė yra ultra-lengvas bent 0.06 svarų, ir puikiai visiems jūsų lauko ekskursijos ir nuotykius.Jo kūnas gali būti visiškai išmontuota ir patogiai parduotuvių įtraukti akių maišą, už aptakus ir lengvas vežimas.Mes padarėme 3 sulankstomas rankos turėtojai stipresnis, kad jis gali turėti sunkiųjų puodą, ir todėl, kad tai yra taip pat ir labai patvarus šilumos.

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS UNIVERSALUMAS: specialiai tik jūsų komfortą ir efektyvumą, universalūs viryklė gali atlaikyti temperatūrų gamina įvairių šaltinių kuras: medienos, alkoholio, durpių, lapų, šakelių ir anglis.Tai įrengtos, su išgraviruotu priešslydžio sistema radianais, kad saugiai žemės savo virtuvės vienetui.Nešiojamų daugiafunkcinė viryklė gali būti naudojama daug įvairių veiklos lauke, ir daro puikus priedas prie jūsų stovykla virtuvės reikmenys.

VISI VIETOVĖS VĖJO: lauko išminties viryklė yra skirtas maksimalus suderinamumas su visais oro sąlygas ir kelio reljefą.Įstaiga yra pastatytas saugiai statyti ir priimančiosios savo ugnį, ir gamina nuosekliai ugnies šaltinio, net vėjuota ir nepalankių sąlygų.ECOFRIENDLY: Kaip natūralus kuras yra pagrindinis degiųjų šaltinis, visi, kad liko atsilieka nuo viryklės lengvai vienkartiniai pelenų.Nėra jokių kenksmingų toksinų arba cheminių likučių teršia žemę.

UNIVERSALŪS MEDŽIO DEGINIMAS KEMPINGAS VIRYKLĖ!Suderinama su asortimentas lengvai prieinama, degiųjų medžiagų, kurios nesukelia jokių toksinių dujų (šakelių, medienos, lapų ir durpės) ir daugiau.PATOGUMUI: Parengti savo mėgstamą sveikas maistas toli nuo komfortą savo namuose.PATVARUS: tvirtą, įbrėžimams atsparus nerūdijančio plieno korpusas, skirtas tik patikima lauke.

LENGVA VALYTI: Ši viryklė yra labai lengva valyti po naudojimo jį virti maisto.Nes taip, kaip ji buvo sukurta.Ji turi keičiamajame plokštelę, kur jūs galite tiesiog iškelties iš pelenų ir švarus upafter sau.

Mes taip pat padarė didelę erdvę viduryje rankos laikiklį taip, kad jums nereikia nuimkite Puodą, jei jums įtraukti kai kurie kuro šaltinių.

Taikymo sritys: Alpinizmas, Žvejybos, Nugaros šalies, Parkai, Pėsčiųjų ir tai daro nuostabus stovykla virtuvės aksesuaras.

STOVYKLA VIRTUVĖS AKSESUARAS: puikus priedas prie jūsų esamo stovykla virtuvė ir kepimo reikmenys.

NEPERPUČIAMAS: Suderinama su nepalankių oro sąlygų ir suteikia jums su aukščiausiojo funkcionalumą.

ŠILUMĄ SULAIKANČIOS: neprilygstamą gebėjimą ištverti ekstremalios temperatūros pagamintas skirtingų kursto šaltinių.

LENGVA NAUDOTI: Numatyta supaprastinta patogi, ir be vargo lauko virtuvės patirtį visiems.

1 žingsnis

Nuimti puodą turėtojas ir alkoholio plokštelę (jei bus naudojama šakų, lapų ar popieriaus)

2 žingsnis

Rinkti šakų, džiovintų lapų, laužas dokumentus arba anglis ir įdėti jį į vidų.

Žingsnis 3

Šviesą lengvesnės ar rungtynes ir laukti, kol ugnis didėja.

Žingsnis 4

Įdėti į Puodą ir nuolat pridedant kuro šaltinius jį laikyti ugnį.

Specifikacijos

PUIKUS AKSESUARAS: Šis krepšys yra labai didelis maišas.taip, kad jums būtų galima laikyti papildomų elementų.

Iškylos Lauko Šventės Alpinizmo Pėsčiųjų Stovykla Virtuvės Aksesuaras Žvejybos

spalva: Sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

dydis: 13.5*20cm

Pakuotės Turinys:

1*Daugiafunkcinis nešiojamas viryklės rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lixada nešiojamų nerūdijančio plieno, medienos viryklė degiklis, medienos viryklė, didelis medienos viryklė, viryklė, akmens medienos viryklė, žaislas medienos viryklė, dėžutė medienos viryklė kempingas, stovykla tiekimo, degiklis turistų, micro medienos viryklė kempingas.


  • Vienkartiniai: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne: NĖRA Įtrauktos

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]