Natūralios Odos Žiūrėti Juosta Dirželis Nerūdijančio plieno pin sagtis 12mm 13mm kaip 14mm 15mm 16mm 17mm 18mm 19mm 20m 21mm 22mm Watchband

  • €18.90



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Pastaba:

Mes turime 4Stainless plieno pin sagtis: juoda / rožinė aukso / aukso / sidabro.Lentelėje keturių spalvų: tamsiai mėlyna / rožinė / balta / raudona Dirželio dydis 12mm-22mm Mūsų dirželis yra pagamintas iš veršiuko odos viršutinis sluoksnis odos Pakuotė: 1X dirželis 1X montavimo įrankis 1X išskirtinį dovanų dėžutėje

Savybės Ir Specifikacijos

Aprašykite produkto bendros savybės ir išskirtinis specifikacijos, įskaitant medžiagų.

Paslauga

1. Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas. 2. Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias pirkimo patirtį. 3. Mes jums siūlome naujausius dizaino, su daug įvairių stilių ir spalvą visą savo gyvenimą poreikius.

Apie elementų Spalvos atspalviai :

Visos mūsų prekės yra realus šaudymo, technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, Tai sunku pirkti oda lygiai tos pačios spalvos kaip nuotraukose, prašome natūra teikiama pirmenybė, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant, kaip ilgai, kaip jūs turite bet kokios spalvos quation .

Garantija ir grąžinimas:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Neatidarykite ginčo Ar blogo įvertinimo .mes jums ištirti ir išspręsti problemą.Neleis klientų patirtus nuostolius.Gali būti jokio pagrindo grąžinti arba keisti prekes .Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti arba keisti prekes .Siuntimo mokesčius moka pirkėjas.

Žymos: Kaip 14mm dirželis, 17mm odos watchband, 18mm dirželis, žiūrėti juosta 20mm u, 15mm audinio odinis dirželis žiūrėti, watchband vyrų 22mm, kieto žalvario, 22mm dirželis žiūrėti, panerai gumos dirželis, apyrankė dyzelinas žiūrėti.


  • Grupė Medžiagos Tipas: Karvės Oda
  • Modelio Numeris: Watchband
  • sąlyga: Naujas su žymės
  • Užsegimas Tipas: Nerūdijančio Plieno Pin Sagtis
  • Juostos Ilgis: 125mm-75mm
  • Elemento Tipas: Watchbands

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]