Animacinių filmų Modelis 4 Sluoksnių Tabako Vaistažolių Smulkinimo Cinko Lydinio, Skersmuo 40mm Sausa Žolė, Žolės Rūkymas Smulkintuvas Priedų Rinkinys

  • €7.38



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Parametras:

Mainbody Dydis: Aukštis: 35mm Skersmuo: 40mm 94cm su ranka skriejikas Neto.Svoris: 100g

Ypatybė:

1.Mažo dydžio, su šviesos svorio, lengva nešti kelionės. 2.Puikiai Susmulkinama (Aštrūs Dantys): dukart pleišto metalo dantis galima garantuoti baudos šlifavimo.Magnetinis Dangtelis, kad būtų išvengta išsiliejimo. 3.Tvirtos Aliuminio Medžiagos: Meistriškai su priemoka cinko lydinys, suprojektuotas su 4 sluoksnių ir 3 rūmai, siekiant užtikrinti optimalų šlifavimo našumą ir išskirtinis ilgaamžiškumas. 4.Aukščiausios kokybės Dizainas (Žiedadulkių Ekrano ir Valymas Grandiklis): pagerėjo nerūdijančio plieno tinklelio ekranas ir papildomų grandiklis, kad žiedadulkių rinkimas ir valyti lengviau ir patogiau. 5.Didelės Talpos 4-Gabalas Virtuvės Žolė Malūnėlis.Atkreipkite dėmesį, kad šis produktas negali šlifuoti pipirų ir kitas kietas lukštas, prieskoniai.

Produktų Ekranas:

Komplektą Sudaro:

1 * Malūnėlis

Žymos: stiprus augalas malūnėlis, malūnėlis žolė, bongas piktžolių, malūnėlis piktžolių, tabako, bang piktžolių, piktžolių, bio žolės, metalo šlifuoklis piktžolių, porceliano garintuvas žolė.


  • Modelio Numeris: 40mm 4-Sluoksnių Piktžolių Tabako Malūnėlis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]