Už YotaPhone 2 Atveju Prabanga Aliuminio Metalo Bamperis Rėmo Atveju Padengti Yota YotaPhone 2 Atsparus Smūgiams Telefono Dangtelį Shell

  • €9.85
  • €9.26



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Už YotaPhone 2 Atveju Aliuminio Metalo Bamperis Rėmo Atveju Padengti Yota YotaPhone 2 atsparus smūgiams Padengti Shell Šiuo atveju daro jūsų telefonas turi tikrai unikalų stilių Aukščiausios ilgaamžiškumo su amortizatoriumi funkcijų Apsaugoti jūsų telefoną nuo įbrėžimų, purvo ir smūgių Tiksliai dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose nereikia pašalinti atveju TIK Aksesuaras.Telefonas neįtraukti Aukštos kokybės ir geriausios kainos Pastaba: Mes remti mišrios spalvos užsakymus, jei norite nusipirkti įvairių spalvų(modelius), prašome pasirinkti tinkamą elementą, kurį norite, arba nurodykite spalvą/skaičius pranešimo.Arba dar mes išsiūsime Atsitiktinai!Jei norite padėti didelį užsakymą,prašome palikti mums praneš,mes tiekimo gera kaina jūs!

1.Galiu gauti nuolaida?

Jei užsisakote mūsų gaminius, daugiau nei 10 vnt, prašome sutartį su jav prieš darbo užmokesčio, galbūt mes galėtume padėti jums sutaupyti siuntimo išlaidų, ar suteikti jums priimtiną nuolaidą.

2. Kada galima siųsti?

Mes paprastai laivas iš paketo 2~3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta.Sekimo informacija bus atnaujinta per 1-5 dienas.

Custom Mokesčių moka Pirkėjai, jei reikia.

Maloniai primena: Jei jums rasti Apdorojimo Laikas yra daugiau nei 7~10 dienų, tai reiškia, kad ši prekė yra sandelyje, kai bus sandėlyje, mes atsiųsime iš karto pagal užsakymą laiko, arba palikti jums pranešimą, kad jums pranešti.

3.Kaip netrukus sklypo atvykti į mano rankas?

Tai labai priklauso nuo laivybos būdas, kad jums pasirinkti.Įprastas Pristatymo laikas 20~60 dienų. (Savaitgaliais ir Švenčių dienomis netaikoma)

4.O kaip dėl garantijų?

Jei turite klausimų apie savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums pranešimą klientų aptarnavimo, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes paprastai atsakyti į visus klientų klausimus per 1 darbo dieną.Mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu!

5.Ką turėčiau atkreipti dėmesį?

Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nežinomas adresas.

DHL/ FedEX negali pristatyti P. O. BOX, todėl, jei jūsų adresas yra P. O. BOX, prašome nurodyti kitą adresą, jei norite, kad pasirinkau DHL/ FedEX paslaugos.

Rusijos draugai, prašome pateikti savo vardą, pavardę, siekiant išvengti post office problemų.

6. Ką aš galiu padaryti, kai laiko praėjo dar padarė ne gauti siuntinį?

Ši situacija visada atsitikti, kai jums rasti negalite, patikrinkite informaciją atnaujinti galite užduoti mums padėti, nesvarbu, kada.

Kai gavimo laiką, mažiau nei 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavau sklypas, prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti laiko jums ir bandyti padėti jums rasti priežasties, už vėlavimą.Kai bet koks naujienų mes informuosime jus laiku.

Todėl, nereikia atidaryti ginčo per 65 dienas.

7. Kaip Atsiliepimai?

Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikite 5 žvaigždžių atsiliepimai ( Daiktų, kaip aprašyta: ★★★★★ Komunikacijos:★★★★★ Laivybos Greitis :★★★★★) skatinti mus!

Žymos: išmanusis telefonas 2 išmanusis, aliuminio dėžutė atveju, telefonas yota, 3310 3g, įrankiai yotaphone 2, yotaphone 1, yota, yotaphone 2, atsparus vandeniui atveju iphone 7 8, aliuminio dėžutė.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcijos 2: Metalo Bamperis Atveju YotaPhone 2
  • Funkcijos 1: Garso Kolegija Telefono Dangtelį Atsparus Smūgiams Padengti Shell
  • Suderinamos Prekės: Už Yota YotaPhone 2
  • Produkto pavadinimas: Už Yota YotaPhone 2 Aliuminio Metalo Rėmo Buferis
  • Tipas: Prabanga Stabdžių Šoko Įrodymas Padengti Coque
  • Dizainas: Paprastas
  • Savybės: Aliuminio Metalo Rėmo Buferis

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]