Happyxuan 8packs(80 lapų) Vaikai Popieriaus Mišinys Lipdukas Rinkinys Apdovanoti Vaikų Darželio Mokyklos Mokytoja, Scrapbooking, Šypsena, Veido Žvaigždės

  • €9.15
  • €7.32



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Happyxuan 8packs(80 lapų) Vaikai Popieriaus Mišinys Lipdukas Rinkinys Apdovanoti Vaikų Darželio Mokyklos Mokytoja, Scrapbooking, Šypsena, Veido Žvaigždės

Medžiagos: popierius Gaminio dydis: 12*9 cm (4.72*3.54 cm) Vieną rinkinį įeina 8 pakuočių(kiekvienoje pakuotėje 10 lapų, 80 lapų, iš viso) Pastaba: kaina už 1 komplektą.Kiekviename lape lipdukai turi aukso linija.

Produkto rodyti

Prekės informacija

Gaminio dydis

Kodėl Mes?

Happyxuan Oficiali Parduotuvė yra parduotuvė virš 5 metų.Mūsų idėja yra pasiūlyti geriausią švietimo žaislai vaikams.Esame jauni, bet mes norime ir darome geriausiai.ir jūsų balso šaltinis mūsų pastangų.Mes manome, kad bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.Prašome susisiekti pranešimą, jei turite kokių nors klausimų, nesvarbu, kur tu esi.Daugiau produktų, apsilankykite mūsų parduotuvę, namus.

1. kaip mus rasti?

Tiesiog ieškoti "Happyxuan" Kaunaskitaip.lt.

2. Pakavimas

mes pakuotės sklypą tinkamas būdas užtikrinti, kad jums bus pamatyti geriausius veido produktas.

3. Pristatymas

Paprastai laivas užsakymus atlikti per 3 dienas (išskyrus Kinų Šventes) su geriausiais laivybos kelią.Dėl užsakymų daugiau nei $5, Registruotu Oro paštu, stebimų pirkėjo šalyje.

4. Gerbėjai Išimtinė Nuolaida

spustelėkite "follow", mūsų gerbėjai, jūs galite mėgautis 5% papildomą nuolaidą, kai kurie produktai, kiekvieną penktadienio iki sekmadienio.ir taip gauti naujausias akcijas, nemokama, kuponai, priminimus live parodyti pirmą kartą.

5. Garantinis ir Garantija

Nors mes ir norime padaryti geriausiai, bet klaidų ar unexpectations gali atsitinka.Jei sklypas prarado,grąžinti visą ar piktintis.Jei produktas neveikia arba defected produktų, iš dalies ar visiškai grąžinti pinigus ar piktintis.Jei negerai produktų, grąžinti visą ar piktintis.Prašome atkreipti dėmesį, kad apsaugos laikas jūsų užsakymą.ir jei laiko yra, nes, prašome susisiekti su mumis dėl pratęsimo.Kai jūs turite patvirtinti, gauti jūsų užsakymą, jūs turėsite 15 dienų prašyti grąžinti pinigus.

6. Atsiliepimai

Prašome padėti mums, kad šviesos iki 5 žvaigždučių, jei jums patinka mūsų produktus ir paslaugas.ir nuoširdžiai džiaugiuosi, kad pasidalinti nuotraukomis ir laime su mumis.

Žymos: emoji, šypsena, veido lipdukas, šypsena mergina susiduria su aplinkosaugos ¾enklelis, lipnios mokyklos aplinkosaugos ¾enklelis, nešiojamas lipdukas, žvaigždžių atlygį lipdukai, lipdukas suvirintojas, veido tatuiruotės., atlygis lipdukas, didelį atlygį lipdukai, sugalvoti.


  • Modelio Numeris: Keturių tūkstančių keturiasdešimt devyni
  • Prekės Pavadinimas: Happyxuan
  • Tipas: sumaišykite lipdukų rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]