Marsnow Slidinėjimo Kostiumas Vyrų nemokamas pristatymas visiškai Naujas Vandeniui atsparus Vėjo Žiemą Tirštėti slidinėjimo Kostiumas snieglenčių striukė ir kelnės vyrams

  • €125.55
  • €66.54



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Lauko vandeniui windrpoof nustatyti slidinėjimo striukė ir kelnės nemokamas pristatymas prekės vyrų žiemos slidinėjimo nustatyti snieglenčių striukė ir kelnės vyrams

Produkto detalę:

Pavadinimas

sniego kostiumas/slidinėjimo kostiumas/snieglenčių kostiumas

spalva

j ackets:raudona pilka/mėlyna pilka/žalia pilka/mėlyna žalia

kelnės:balta/juoda/pilka/mėlyna/oranžinė

dydis

M/L/XL/XXL/3XL

Medžiaga

Vėjo vandeniui medžiagos, Šilumos izoliacija, medvilnė

funkcija

Vėjo/ atsparus vandeniui/ Keep warm/ Kvėpuojantis / Quick Dry

pakuotė

Plactic krepšys

Dėl matavimo priemonių ir matavimo metodai yra ne tas pats, ten gali būti 1-3cm klaida.Dėl šviesos, tai gali būti spalva šiek tiek skiriasi.

Nes striukė ji yra atspausdinta modelį, spalvą kiekviena susiuvimo bus šiek tiek kitoks, jei jums tai, prašome būkite atsargūs užsisakyti

Mes galime tiekti dropshipping,prašome susisiekti su mumis!!!

mokėjimo

Apie mokėjimą

1. Prašome pranešė, kad mes PRIIMAME ALIPAY, sąlyginio DEPONAVIMO, jokių problemų priimant mokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas

parengti laiku

prekės bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas po to, kai jūs padaryti mokėjimo, dėl kiekio.Tada jūs galite stebėti juos internetu.

Pristatymo būdas

a.NEMOKAMAS PRISTATYMAS metodas: šios prekės bus pristatomos per China Post " Oro Paštu.Jūs galite sekti elementus per alibaba sistema, arba po webset.Kinija Paštu, Oro Paštu, yra prieinama 26 šalys/ sritis: JAV, didžioji Britanija, Australija, Brazilija ir Kanada, Italija, Turkija, Ispanija, Malaizija, Prancūzija, Rusija, Švedija, Naujoji Zelandija, Norvegija, Šveicarija ir Japonija, Tailandas, Airija, Izraelis, Belgija, Lenkija, Korėja, Austrija, Vokietija, Danija, Singapūras.

Pristatymo laikas: JAV& Kanada: 15 dienų-20days, kad Europos šalyse: 20 dienų-25 dienomis, Azijos šalyse: 7-15 dienų, kita šalis/ sritis: 25 dienas-30 dienų.

b.Jei reikia pateikti kitą metodą( EMS/ UPS/DHL) ar esate iš kitų šalių atmesti aukščiau, yra skirtumų, pristatymo mokestį reikia mokėti, prašome jį rasti, kai jūs pateikiate užsakymą.

c.Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokesčių mažesnis importuojant, mes jums pripažinti ją kaip "GIFT'/mėginys su mažesnės vertės, tai mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Pristatymo mokestis

Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalį

Grąžinimo politika

Apie grąžinimą

mes tikimės, kad mūsų produktai visada gali padaryti jus laimingais.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, nors pokalbių internetu sistema arba el. paštu per 3 dienas po atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai.

Jei jums reikia grįžti, Grįžti turi būti daroma 7 dienų nuo atvykimo, pirkėjas atsako už pristatymo mokestis.

Saldus priminti

atsiliepimai

mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks, todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes visada čia buvo dirbti su jumis, norėdami išspręsti visas problemas, ir bus atsakyti jums į 12 valandų, jei tai ne tarnybos metu.Jei gerai jaučiatės, prašome, nepamirškite palikti mums geru reitingu, ačiū!

didelis kad nuolaida

Jei jums reikia įdėti didesni, tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą.

Daugiau detailes

Tai taip pat puiki dovana žmonai ar draugei, ji yra geros kokybės ir konkurencinga kaina, puikus dizainas ir spalvos

Žymos: ziajać slidinėjimo, vyrai raštuotas snieglenčių kelnės, jaunimo slidinėjimo kostiumai., tezer, veikia slidinėjimo kostiumas vyrams, kalno snieglenčių, holden snieglenčių striukė vyrai, raudona snieglenčių striukė vyrams, vyrų slidinėjimo kostiumas, slidinėjimo kostiumas moterims.


  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • spalva: raudona/bluegrey/mėlyna žalia/žalia pilka spausdinti,balta/mėlyna/pilka/juoda/oranžinė
  • Prekės Pavadinimas: MARSNOW
  • Su gobtuvu: Nuimamas
  • Funkcija: Vėjo/ atsparus vandeniui/ Keep warm/ Kvėpuojantis/ Quick Dry
  • Lytis: VYRAI
  • Elemento Tipas: Nustatyti
  • Uždaryti Tipas: Viena Breasted
  • Medžiaga: Šilumos izoliacija medvilnės
  • Naudoti: sniego/snowbard/žygiai
  • Sezonas: Žiemos
  • Dydis: M/L/XL/XXL/XXXL
  • Audinio Tipas: Broadcloth

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]