Juodas Paukštis Narve Padengti Orui, Anti-uodų Šiltas Paukštis Narve Apsauginiu Audiniu Paukštis Narve Padengti Naminių Reikmenys

  • €20.46
  • €14.94



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Kulka Taškų: 1、Ypatingas Paukštis Narve: paukštis narve blokuoja daugiau nei 90% saulės šviesos ir UV spindulių, padeda sumažinti trukdžius ir leidžia nepertraukiamai miego.

2、Unikalus Dizainas: priekinis dangtelis gali būti lengvai reguliuojama aukštyn ir žemyn, norėdami patenkinti augintinio poreikius.Koreguoti atsižvelgiant į narvą.

3、Kokybiškos Medžiagos: Mūsų paukščių narvai yra pagaminti iš netoksiškų ir pralaidžios orui medžiagos.Lengvas ir skalbti mašinoje.

4、Išskirtinį Meistriškumą: kraštų paukštis narve dangtelis yra tvarkingai susiuvami, lygus ir be raukšlių, ir atrodo puikiai.Narvo, kablys, yra veikiami palengvinti nešiojimo būdos.

5、Tinkamą Dydį: dydis apie 44*34*87.5 CM/17.32*13.39*34.45 į,, kuri yra tinkama tokio pat dydžio paukštis narve.Protingo dydžio, leidžia padengti, kad tilptų universalus paukštis narve.

Techniniai duomenys: Medžiaga: medvilnės džinsinio audinio

Svoris: apie 300G

Įpakavimas: OPP Pakavimo Sąrašas:

1 * Paukštis Narve Dangtis

Žymos: shocker žaislas, bdsm silicio, vabzdžių pavyzdys, anglies botle narve, gaidys narve bdsm vyrų skaistybė, paukščių narvas dangtis, narvas dangtis, balandžių produktas, medžiaga papūga, papūga žaisti stendas.


  • Prekės Pavadinimas: Peitten
  • Medžiaga: Kita
  • Pavadinimas: paukščių narvas dangtis

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]