Dulkių siurblys Dulkių ir Purvo Valiklis Universalus Tvirtinimo Sąsaja Priemonė Orlaides, Klaviatūros Stalčiai Augalai Dulkių Valymas

  • €5.29
  • €3.28



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Valiklis gali būti pritvirtinta prie įvairaus spragas, pvz., jūsų namų ar automobilių dulkių siurblys ir t.t.Mėlyna dalis yra nuimama suderinti su mažesnių ar didesnių žarna.

Savybės ilgi ir lankstūs vamzdžiai, kuris veikia kaip teptuku, kad gali arba išmušti dulkėms ir kitų smulkių nuolaužų dalelių, jūs galite naudoti ją, kad išvalyti savo piešti, kampai, net ir jūsų augintiniai.

Tiesiog prijunkite šį savo dulkių ir galite valyti, nes matė, kaip dėl TV, lankstūs vamzdžiai, stipri siurbimo ir ilgai dydį visa tai galėtų įspūdį jums giliai.

Micro-size siurbimo vamzdžiai yra pagaminti iš minkštos, aukštos kokybės plastiko.Aukštos kokybės žarna nebus pertrauka lengvai.Jis yra patvarus ir užtikrina, kad vamzdis bus ne nukristi naudojimo metu.

Patogumo ir valdymo rankena Ergonomiška rankena, kompaktiškas ir lengvas, vartotojas gali lengvai pašalinti dulkes namuose.

Dulkių siurblys areštą leidžia jums patogiau, galite išvalyti sunku srityje, lengvai, be judančių dalykų, švarus aiškiau ir jums sutaupyti daug, šis dulkių valiklis gali nustebinti jums labai, ir jums bus laimingas, kad jūsų pirkimo.Dulkių siurblys yra patogus įrankis, kuris gali padėti jums daug, ir sutaupyti daug laiko.Galite naudoti dulkių siurblį, priedą prie švarios jūsų sofa-lova, stalčius, spinta, jūsų automobilį ir net jūsų augintiniai.Patogus ir patogi.

Dulkių siurblys priedą, dulkių siurbliai, dulkių cleaner pro, dulkių valiklis, stipri siurbimo, ilgi ir lankstūs vamzdžiai ir strews , purvo siurbliai, dulkių, purvo, šepečiu, dulkių siurblys aksesuaras, universalus priedas, pasiekti sudėtinga sritis.

Kaip Naudoti:

1. Prijungti prie universalaus adapterio, kad atėjo su juo.

2. Pridėti į vakuuminį priedą dėl jūsų dulkių siurblys.

3. Pradėti valyti nieko su dulkių.

4. Šalinti priedą ir įdėti jį atgal į lauką.

Įspėjimai: išjungimo Prietaisai Pirmasis: Prieš naudodami, įsitikinkite, kad ištraukti juos ir juos išjungti.

Nereikia Panerti į Vandenį: vanduo galėtų dae ji ir vakuumo jis pridedamas prie.

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Dydis: Ilgis: 33cm

Pakuotės Turinys:

1 * Dulkių siurblys jungtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: akvariumą co2 vamzdelis, akvariumo stiklas, akvariumas įsiurbimo, siurbimo taurės žuvų bakas, trišakis vožtuvas, oro siurblys vandens, akvariumas taurė, siurbimo vožtuvas, oro akvariumas siurblio, akvariumas vamzdis.


  • Modelio Numeris: Butas siurbimo antgalis galvos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vakuuminis Dalis Tipas: Šepetėliai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]