30g Limfos Drenažas Detox Paramos Skausmas Oinment Veiksminga Neskausmingas Gydymas Krūties Limfmazgiai Anti-Patinimas Sveikatos Priežiūros Kremas

  • €12.71
  • €10.17



  • Dalintis:

Papildoma informacija

30g Limfos Drenažas Detox Tongluo Kremas Paramos Skausmas Oinment Veiksminga Neskausmingas Gydymas Krūties Limfmazgiai Anti-Patinimas Sveikatos Priežiūros Kremas

Pastaba: Šis produktas neturi išorinės pakuotės ir Kinijos vadovą.Dėl išsamesnės informacijos, prašome peržiūrėti informacijos puslapį.

Produkto Vadovas

[Produkto Pavadinimas] Limfos Tongluo Kremas

[Produkto aprašymas] Šis produktas yra pagrįstas Panax Notoginseng, Tuyuan, Skorpionas, Šimtakojis, Wei Lingxian, Qingfeng Vynuogių, Šuns Keteros, Dygminų, Angelica, Miros, Maqianzi, Nanxing, Šešiolika Aštuoniolika Alkoholio, monoglyceride riebalų rūgščių, trietanolaminas, ethyl paraben, borneol ir kamparas būtų tvarkomi žaliavų

[Sveikatos priežiūros efektas] Palengvinti diskomfortą simptomai, pvz., kaklo limfmazgio, už ausies, limfmazgių, kirkšnies limfmazgių, dvišalius aksesuaras krūties, patinimas ir skausmas, ir stiprinti sveikatą.

[Tinkamas minios] Tinka sub-sveikų žmonių, su kaklo limfmazgio, už ausies, limfmazgių, kirkšnių limfmazgių, ir diskomfortą.

[Nėra tinkami žmonių] Žmonės su pažeistos odos, žmonės, kurie yra alergiški šis produktas, nėščioms moterims ir žindančioms moterims, yra draudžiami.

[Naudojimo būdas] Paimkite reikiamą kiekį šio produkto, ir taikyti jį tolygiai į norimą sritį, minkyti jį, o kad jis visiškai absorbuojamas, 2-3 kartus per dieną.

[Atsargumo priemonės]

1. Laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje.Antspaudas ir laikyti po naudojimo;

2. Tik išoriniam naudojimui, negalima imtis, ji viduje;

[Specifikacijos] 20g/box

[Laikymas] Sandariai, drėgmei atsparus.

Žymos: limfmazgių, detox foot patch, detox foot padas, narvas koja, reljefinis logotipas, detox pleistras, limfos masažas, strees palengvėjimą, krūties plėtros politikos srities, vyras krūtų kremas.


  • NAME3: Krūties Limfmazgiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Name1: 30g Limfos Drenažas Detox Paramos Skausmas Oinment
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Name2: Veiksmingas Neskausmingas Gydymas
  • NAME4: Anti-Patinimas Sveikatos Priežiūros Kremas

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]