Thelema Taro Kortos Lo Scarabeo deniai Penkiomis kalbomis-anglų ispanų prancūzų italų vokiečių kalba Pradedantiesiems ir Taro Adepts Panašūs Žaidimas

  • €5.34
  • €2.67



  • Dalintis:

Papildoma informacija

RM30880058949347943

pastaba:instrukcija yra PDF failas.Prašome nuskenuokite QR kodą į langelį su mobiliuoju telefonu.Instrukcijų knygą galima skaityti ir atsisiųsti internetu.Taip pat galite spausdinti jį.Tai yra priežastis, kodėl mūsų produktai yra pigūs, bet mes daugiausia padaryti gerą darbo kokybę korteles. Spalva kortelė yra realus storis yra labai storas, tvirtas ir patvarus, ir ji negali būti raukšlėta daug kartų, linkiu jums malonu naudoti!ačiū!

Lo Scarabeo deniuose, yra penkiomis kalbomis: anglų, ispanų, prancūzų, italų ir vokiečių.Daug ezoterinių simbolika, stebuklingai įkvėpė, ir gražiai iliustruota, su Thelema Taro yra austi kaip zavinga rašybos.Tegul žadinantis kortelių šio denio būti jūsų vadovas, kaip jūs naršyti edge tarp šviesos ir tamsos, meilės ir kovos.Su gilia išmintimi ir levity tiesa įkvėpimo, tai yra skaityti denio pradedantiesiems ir taro adepts tiek.

Žymos: anglų kalba meilė, tarot denio de, xaomi a, kortų žaidimas, suknelė prancūzijos, sužinokite anglų, tarot denio, vaiduoklis stick, taro, kortų.


  • Modelio Numeris: Thelema Taro Kortos

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]