130m FishTape Stiklo Vielos Kabelis Veikia Kanalo Fishtape Rodder 6mm

  • €123.27
  • €113.41



  • Dalintis:

Papildoma informacija

6mm Žuvų Juosta Stiklo Vielos Kabelis Veikia Kanalo Fishtape Rodder 130m

Skelbimas:

1. ES, JAV šalyse, mes pristatymo elementus iš užsienio sandėlių.Nuo durų iki durų " paslauga

Pristatymas greitas 、 patogus ir efektyvus .Mes esame mokestis už užsakymą!

2.Kliento iš Tailando, Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Ukrainos, Kirgizijos , mes galime laivas iš Kinijos tiesiogiai.Nuo durų iki durų kainos yra pigus, prašome susisiekti su manimi.

3. Apie kitas šalis, mes, bendradarbiavo laivybos agentas krovinių nuolaidas .

4. Daugiau nei trys mašinos, prašome susisiekti su tiekėjo gauti daugiau taikomos nuolaidos!

ĮŽANGA:

Langai su stiklo Vielos Kabelis yra puikus pagalbininkas priemonė traukos ir vadovas linijos, dujotiekis.Sklandžiai ir lankstus paviršius gali padaryti perforuotas prietaisas lengvai per siauras kanalas.Jis susideda iš trijų dalių: varinė šerdis, stiklo pluoštu armuoto sluoksnio, aukšto slėgio ir žemo tankio polietilenas apsauginis sluoksnis (lygus, stiprus, gali atsispirti atšiaurioje aplinkoje).Vario vielos, gali būti lengvai pateikti įvairiais būdais.

Langai su stiklo Viela daugiausia naudojamas pradžioje dalis sienos pagal traukos, ir vėliau išsivystė į kanalizacijos kabelių liniją ir taip ant lyno trauką.Stiklo pluošto, ne laidžios, stabdžių rūdžių ir antikorozinės, puikus atsparumas tempimui.Naudojant aukštos kokybės plieno, tvirtas ir patvarus, geras suspaudimas, atsparumą ir talpą, tinkamą struktūrą, suvirinimo, didelį spaudimą, kad išlaikytų savo deformacija.Ji turi privalumų, ir laiko taupymo, darbo taupymą, pagerinti darbo efektyvumą ir pan., ir gali būti naudojamas valymo ir optinio kabelio, kabelis ir plastikinis vamzdelis telekomunikacijų dujotiekio.

Kaip naudoti:

1. Visų pirma, stikline lazdele yra pagamintas iš plieno, dengto švino varantys veda, ir tada atitinkami metalo sąnario, per dujotiekio.

2. Kai naudojami išvalyti galvą disko valymo įrankį, galite išvalyti vamzdyną.

3. Kai kabelis yra naudojamas, vielos arba iš vielos, gali būti įvežtos į laidas, ir tada laido arba kabelio naudojamas ištraukite kabelį į vamzdį.

SAVYBĖS nelaidžia, rūdžių ir korozijos, atsparus smūgiams, aukščiausios traukimo stiprumas Tvirtas ir patvarus Geras suspaudimas, atsparumą pajėgumą ir tinkamai struktūra Nėra lengva nutraukti ir senėjimo Puikus atsparumas tempimui ir stiprus lenkimo nuosavybės Aprūpinti su laikikliu ir lengvai atlikti Tai paprasta ir patogu prižiūrėti

SPECIALIEJI Prekės Būklė: Naujas Kabelio Spalva: Geltona Kabelio Ilgis: 425' (130m) Kabelio Skersmuo: 0.24" (6mm) Min. Lenkimo Spindulys: 12" (295mm) Nesilaikantiems Įtampa: 4.5 T T T T T Kabelių Tankis: 150g/m, Darbo aplinka Temperatūra: -40~+80℃ Epoksidinės Stiklo pluošto (Vidinis) Ir Didelio Tankio Polietileno (Išorinių)

PAKUOTĖS INFORMACIJA

1 X Nustatyti Žuvies Rūšį

1X apjuostame skriemulys

Žymos: nešiojamų stiklo vielos kabelis, stiklo pluošto vielos, lazerio vevor, kanalų rodder, dėžutė kampe raštas, rodder, langai su stiklo viela paleisti, keramikos virvė, medžiaga stiklo pluoštas, tekinimo vevor.


  • Prekės Pavadinimas: VEVOR
  • Modelio Numeris: 6MMBLXWDL130M0001V0
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]