Xiaomi mi home didelis pelės mygtukai ąžuolo medienos tekstūros vandeniui medžiagos Biuro Žaidimų Anti-slip Mouse-pad Kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio stalas padas

  • €14.06
  • €10.12



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Minkšta,kiekvieną paspaudimą, yra natūralus.Gamtinės kamštienos turi ypatingą ląstelių struktūrą, kuri išlaiko oro pelės mygtukai.Ar jums yra žaidimas, ekspertų ar cartographer,galite pajusti gamtos lengvumas, su kiekvienu pelės.

Natūralios medžiagos/3s pastovi temperatūra/odos jausmas/apsaugos nuo užsiteršimo ir vandeniui

Apimantis visą darbalaukį, puikiai tinka gamtos patirtis.

Švarus stalas leis atsipalaiduoti jūsų nuotaiką ir pagerinti našumą.jis naudoja 850* 420MM ir 620*300MM dviejų dydžių,ji gali patenkinti daugelio poreikius.Nesvarbu, ar tai darbo ar studijų,jūs galite turėti tvarkingas ir patogus patirtį.Įvairių gamtos stalo, kad jums padaryti didelį darbą.

Produkto pavadinimas:Sūnus ąžuolas Kamštienos pelės mygtukai(M/L) Medžiaga:Natūrali kamštiena Modelis:Soo-Z011-NA/SO0-Z012-NA Vykdymą standartas:Q/MLJ003-2018 Produkto specifikacijos: M: 300*620*2.5 MM, 1 vnt/pakuotėje L: 420*850*2.55 MM, 1 vnt/pakuotėje *atidarius pakuotę, prašome suristi pelės padin priešinga kryptimi, pakuotės, ir tada skleistis sklandžiai jį iš įprasto naudojimo.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti nedidelis skirtumas dėl rankinis matavimas.

3. Tai Xiaomi ekologinės grandinės produktas [ Nėra jokių Xiaomi LOGOTIPAS ], ačiū už jūsų supratimą!

Gamtinės kamštienos pelės mygtukai Sukurti mano termostatiniai darbalaukio.Palieskite gamtos / ultra-fine medžiaga pastovią temperatūrą komforto / apsaugos nuo užsiteršimo ir vandeniui

Minkšta,kiekvieną paspaudimą, yra natūralus.Gamtinės kamštienos turi ypatingą ląstelių struktūrą, kuri išlaiko oro pelės mygtukai.Ar jums yra žaidimas, ekspertų ar cartographer,galite pajusti gamtos lengvumas, su kiekvienu pelės.

Natūralios medžiagos/3s pastovi temperatūra/odos jausmas/apsaugos nuo užsiteršimo ir vandeniui

Jūsų darbalaukyje bus niekada nebus tos pačios dar kartą, Apimantis visą darbalaukį, puikiai tinka gamtos patirtis.Švarus stalas leis atsipalaiduoti jūsų nuotaiką ir pagerinti našumą.jis naudoja 850* 420MM ir 620*300MM dviejų dydžių,ji gali patenkinti daugelio poreikius.Nesvarbu, ar tai darbo ar studijų,jūs galite turėti tvarkingas ir patogus patirtį.Įvairių gamtos stalo, kad jums padaryti didelį darbą.

Pastovios temperatūros patirties,Šiltas riešo 37°C. ir dirbti, ir studijuoti reikia šiltų bendrovė.Natūrali minkšta be stipraus termostatiniai gebėjimas,gali lengvai užrakinti savo kūno temperatūrą.Šiuo metu jūsų rankos paliečia pelės mygtukai.jis jaučiasi taip šilta, kaip jūsų oda.Į vietą, artimiausią jums, jums šiltų priežiūros.

Inovacijos yra tik geresnė patirtis.Dėmių atsparių ir vandeniui,patogiau valyti.Specialios struktūros kamštienos ląstelių, kad ji daugiau sklandžiai, dėvėti, atsparus,dėmėms atspari,atsparus vandeniui.Turime užtikrinti, kad pelės mygtukai rezultatus,bet ir išsaugojo savybes iš gamtinės kamštienos.

16 procesus,Sukurti tiksliai ir sklandžiai patirtį.siekiant sklandžiau ir tiksliau, naudojimo patirtį.Po dviejų metų techninės kritulių, per 16 procesus, sukurti ultra-fine kamštienos milteliais.Rungtynės neleidžiančioms slysti bazės kursas nugaros, sluoksnis, kad NAUDOJA 2,5 mm, tik, leiskite kamštienos turi tactility, kad gali palyginti su motina konkurso lygis pele.

Natūralaus ąžuolo iš Portugalijos,Susitikti technologijos čia.Ateina iš natūralaus ąžuolo miško portugalijos aukštis 1800 metrų virš jūros lygio, 9 metus surinkti reinkarnacija,išvedė daugybę natūralių ir sveikų kamštienos, mes deriname kamštiena ir šiuolaikinio mokslo ir technologijų, tegul iš pradžių rupi kamštienos turėjo išskirtinį tactility.Kad kamštienos turite begalinis galimybė,kad juos galima tapti realybe...

180°Alkūnė,Kad natūralaus ąžuolo patvaresni.Taikyti visiškai naują patentą technologijai, pridėti medvilnės, turi būti panešti ar ištverti corke veido medžiagų lenkimo sluoksnis, išlaikant gamtinių woodiness natūralių kvepalų,tegul gamtinės kamštienos turi atsparumą, pavyzdžiui, plastiko gaminys gali pakelti ar ištverti lenkimo sekso, gali atlikti keletą kartų, daug kartų reallynot lūžis.Ar tai yra 180 galima sulenkti per pusę arba visą curl, tiesiog reikia permesti ir po paspauskite priešinga kryptimi gali atkurti originalią išvaizdą.

Žymos: stalas padas, daisy kilimėlis, oficialus xiaomi, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, pelės mygtukai, asus nešiojamas žaidimų, stalas kilimėlis, žaidimas nešiojamas kompiuteris, mipad xiaomi.


  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Modelio Numeris: Xiaomi Pelės Mygtukai
  • Medžiaga: Oda
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]