143 1 GERIAUSIA VAIZDO ŽAIDIMAI VISĄ LAIKĄ! Contra/Žemiškas/Megaman 123456/Vėžliai 1234 72 Smeigtukai 8 Bitų Žaidimų Kortelė

  • €11.83
  • €11.24



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Pažymėti: 1.Build-in CIC chip originalus NTSC ir PAL NE konsolės.CIC lustas, šiuo metu setup MUMS NTSC konsolę, jei CIC naudojamas ne pirmą kartą, sistema, regionas buvo pakeistas, stumti NE iš NAUJO PERJUNGTI 4-8 kartus, kad NE GALIOS LED stop "flash" ir paleisti. 2.Negali žaisti dėl simuliatorius sistema.Jeigu jūsų konsolė yra RETRON5/ TURBO ŽAIDIMAS,nereikia pirkti. 3.Prašome įdėti CR2032 baterijos išsaugoti. ***Aprašymas*Nemokamai 143 1 Žaidimai įtraukti(Jei reikia išsamiai žaidimo sąraše,pls nedvejodami kreipkitės į mus,Ačiū) Plastiko lukštais, NE žaidimas kasetės pakeitimas Aukštos kokybės naujas AB Kiekvieną shell supakuoti į PP maišas, galime atsiųsti NEMOKAMAI DHL/Fedex IE biriųjų užsakymą!

Pristatymas 1. Pirkėjas sutinka mokėti fiksuotą pristatymo /tvarkymo mokestis kaip nurodyta.Dauguma pakuočių gabena kinija paštu, oro paštu. 2. Galime atnaujinti jūsų pristatymas už papildomą mokestį.Operatyvus pristatymas yra prieinami dauguma produktų, dėl išsamesnės informacijos, prašome elektroniniu paštu mums. 3. 20-30 darbo dienų pristatymo kinija paštu, oro paštu, registruotu laišku, maža pakuotė.Jei jums reikia elementą greičiau.prašome susisiekti su mumis ir įsigyti DHL,ePacket,Fedex IE/IP,EMS,UPS, ir TNTservices, galite gavo punktas 5-15 dienų papildomos pašto išlaidos apmoka pirkėjas, ar kartais mes taip pat galime suteikti nemokamas pristatymas jums.Prašome susisiekti su mumis ir gauti tikslią informaciją. 4. Visi tarptautiniai pavedimai turi praeiti per muitinę, kurios kartais gali sukelti pratęstas atidėti dėl jūsų siuntas. 5. Mes padarysime viską, kad patenkinti jus, reikalavimas.

Grįžti ir Atsiliepimus 1. Jei prekės buvo vežamos defektais ar mes išsiųsti mūsų klaidingą elementą ,o tada mes atsiųsime mūsų teisingą prekės grąžinimo, etiketės su defektais arba neteisingą elementą . 2. Jei esate tarptautinės pirkėjas mes atsiųsime tinkamų prekių, kai gauna grąžinti prekes . 3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje gamyklos būklės (taip tai apima langelį ir viskas). 4. jei nenorite, kad prekė ar pirkote neteisingai elementą, tada prašome siųsti jį atgal ir grąžinti pinigus, atėmus mūsų laivybos kaina . 5. Visos prekės turi būti grąžinta per 30days perkant prekę grąžinant prekę, prašome įtraukti šiuos: A: Kaunaskitaip.lt pirkėjų ID B-Priežastis grąžinant prekę Visus punktus, tada bus tikrinami prieš juos negrąžinami pirkimo kainą už prekę.Susisiekite su mumis: Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų.Visi e-mail paprastai bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus atostogų, mes norėtume atsakyti į visus klausimus ..Jei nesate patenkintas su produktu ar paslauga, prašome susisiekti su manimi ir dont suteikti mums neigiamų atsiliepimų arba netrural atsiliepimus, mes jums patenkintas sprendimas.Ačiū už jūsų dėmesį!

Žymos: 620 1, megaman, gaisro starteriu stick, drone aukštos naudingosios apkrovos, eastvita rcm įrašą ns sx pro, ds r4 kortelė, 72 pin, kreko jungiklis, žemiškas žaidimas, retro snes.


  • Kasetės Kaiščius:
  • Pareigos:
  • Nintendo Modelis: Šeimos Kompiuterį
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Modelio Numeris: 143in1 (72 Smeigtukai)
  • Prekės Pavadinimas: retroad

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]