Dirbtinis Žalių Lapų Vainikas - 15 Colių Boxwood Vainikas Lauko Žalias Vainikas Už Durų, Sienų, Langų Šaliai Dekoro

  • €9.94
  • €8.14



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Dirbtinis Žalių Lapų Vainikas - 15 Colių Boxwood Vainikas Lauko Žalias Vainikas Už Durų, Sienų, Langų Šaliai Dekoro

Dydis: Šis dirbtinis boxwood vainikas priemonės 15 colių skersmens ir puošia beveik gamtinių boxwood lapai.Šiek tiek dulkių, kai reikia.Formuojant reikia, kad būtų pasiektas visiškas ir tikroviška atrodo po pristatymo.Tai žalias vainikas supa lapus, paprastas, elegantiškas ir patogus spalva, ryškus gamtos forma, suteikiant žmonių meninės romantiškų jausmų.

Gražaus Pavasario ir Vasaros Vainikas: Pridėti šviežią pavasario vibe į bet kurį kambarį naudodamiesi mūsų artficial vainikas visus metus.

Techninės Priežiūros Reikia: Airtificial vainikas, jokių hassles su adata išvalyti ar techninės priežiūros nereikia.Tai žalias vainikas apima ultravioletinių spindulių apsaugą, siekiant išvengti išblukimo ir atrodys labai už metus į priekį!Geriausia durų vainikas.

Tai dekoratyvinių vainikas gali būti naudojamas tiek patalpose ir lauke, todėl yra universalus, dekoravimo aksesuaras.Pakabinti virš jūsų židinys, padėkite jį ant jūsų durų, arba ant gyvenamojo kambario sienos.Šis vainikas atneš maloni atmosfera ištisus metus.

Jeigu jūs ieškote visiškai, tiesa, iki dirbtinių dydžio boxwood vainikas, kad atrodo tikras iš sandėlio į parduotuvę, tada tai yra už vainikas

Tai dirbtiniais boxwood vainikas dizaino meistriškai jungia dirbtinis boxwood žaluma ant tvirtos gumos vainikas bazę.

Spalva: žalia

medžiaga: plastikas

Skersmuo: 40CM / 15 cm

Savybės:

apvalus vainikas pagamintas iš ultravioletiniams atsparaus plastiko, apsaugoti vainikas iš džiūstančių ir blukimas, šiek tiek plasticy.

Kirčiuotas su pilna ryškiai žali lapai, elegantiškas ir universalus, yra puikus namų dekoro, suteikia gyvybingumo vidaus ir lauko.

Puikiai tinka dekoravimo durų, sienų, miegamasis, valgomasis, vestuves, gimtadienius, kaupia ir šalys.

Pakuotė:

1 x Dirbtinis boxwood lapų vainikas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida - / - 1-3cm.

Žymos: vroom sienų apdaila, durų vainikas, lauras, rotango vainikas, žalia suknelė, dirbtinis boxwood, paukščių lauko, kabo apdaila, eukalipto garliava, ženklas, durų dekoras.


  • Type3: kalėdų durų apdailos
  • type4: vainikas durų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • type1: boxwood vainikas
  • Formos: ROUND
  • Type2: vainikas
  • Medžiaga: Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]