10/15/20 Pack Flocking Kabyklos, neslidžia Plastiko, Flocking Aksominis Kailis Neklijuotinė Užsakymą Pakaba Besiūlių džiovyklė Naujausias

  • €26.28
  • €13.40



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Informacija apie produktą Produkto savybės paviršiaus pakaba yra korp-pasodinti, kurios gali veiksmingai apsaugo drabužius nuo slydimo, ir vėjas bus ne slydimo dar kartą.Kelią drabužiai nuo deformacijos ir raukšlių.Sijonas, kelnės yra lengviau organizuoti ir nepalikite įrašą ženklų.Kokybė yra ypač gera, tai populiarus stilius parduoti Aplinkai nekenksmingų medžiagų, sveiką Produktą tikrųjų nuotrauką

10/20/50 Pack Flocking Kabyklos, neslidžia Plastiko, Flocking Aksominis Kailis Neklijuotinė Užsakymą Pakaba Besiūlių džiovyklė Naujausias

Savybės:

1, 10/20/50 galima Dramblio kaulo aksomo, ne slydimo pakabos, siūlanti 360 laipsnių pasukama, blizga, "chrome" kabliukų ir įpjovomis pečių, kad bus padaryti kabinti drabužius paprastas malonumas!

2 , minkšta tekstūra iš aksomo, drabužių pakabos spaustuvai, subtilus daiktų, tokių kaip camisoles ir tankai lengvai, o jos tvirtos, tačiau lengvos konstrukcijos, gali atlaikyti didžiausias svoris 10 svarų idealiai tinka kabinti sunkiųjų drabužių, pavyzdžiui, paltai.

3,Nemokamai iki 100 procentų daugiau vietos ant drabužių stovas su ultra plonas profilis iš šios erdvės taupymo slim aksomo pakabos.

4,pečių linija ant Dramblio kaulo, aksomo, pakabos, yra kontūrinė padėti išsaugoti drabužių formos ir funkcijos tiksliai-sumažinti griovelius, išlaikyti dirželiai vietoje.

5,ziajać pakabos funkcija horizontali juosta, kad yra įtrauktas į prabangaus aksomo, kad abi rankenos ir užkerta kelią raukšles.

Ypatybė:

Medžiaga: aksomas

Dydis:28x21.5x0.5

Kviečiame didmeninės prekybos klientus pirkti, jei jums reikia didmeninė, prašome susisiekti su mumis, mes jums palankiausia kaina!

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, pakaba smart, medžiaga stovo, plunksnų dažai, medžiaga džiovintuvas stovo, lipdukai cintres, kailis stovas stovas, 0g pakabos, prabanga pakabos, sijonai, drabužių, kabyklos.


  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]