1pc 2.2*6*8cm Gumos neleidžiančioms slysti Lazdą Ramentas Cukranendrių Dugno Pagalvėlės Cukranendrių Bžūp Apima Raštas Laipiojimo Pėsčiųjų Trekas Polių Patarimas

  • €4.32
  • €3.11



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Kulka Taškų:

1、Ilgaamžė Medžiaga: Pagamintas iš gumos medžiagos, kuris yra patvarus, neslystantis ir dėvėti, atsparus, cukranendrių patarimas gali būti naudojamas nuolat.Ji turi įmontuotą plieno pagalvėlės ir labai patvarus.

2、Daugiau Stabilus: rankena krano patarimas ant žemės yra didesnis ir stabilumas yra didesnis.Gali būti naudojamas ant betono, asfalto ar šlapios kelio dangos.

3、360 ° Rotacija: kranas patarimas leidžia cukranendrių pasukti, patogu ir greita, suteikti vartotojams remti taškų įvairiais kampais.

4、Bendable Krano Patarimas: Su unikaliu apykaitinę dizaino, krano patarimas gali sulenkta kaip vartotojo vaikšto, vis traukos visiems vietovės tipams.

5、Apsaugos Jūsų Cukranendrių: cukranendrių patarimas gali būti greitai ir lengvai prijungtas prie labiausiai 3 / 4-colių cukranendrių, siekiant juos apsaugoti nuo dėvėjimosi ir plyšimo.

Aprašymas:

Kaip vartoti, cukranendrių yra lengvai gauti subraižyti ir sugadinti.Šis cukranendrių patarimas tinka įvairių vytelių.Jis gali apsaugoti cukranendrių iš dilimui, ir taip išplėsti gyvenimo cukranendrių.Aukštos kokybės guminės medžiagos, daro tai ne slydimo ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su šių objektų, kad jums patiks vaikščioti.Dizainas cukranendrių patarimas yra puikus!Jame kampai keičiasi, ne slydimo ir dėvėti, atsparus veiklos ir built-in plieno padas.Jis yra labai patvarus, 5 kartus ilgiau, nei įprasta, ramentas patarimai paslaugų teikimo sąlygos gyvenimą.

Savybės:

1. Patvarus ir lankstus.

2. Aukštos kokybės gumos, neslidžios ir dėvėti, atsparus vandeniui.

3. Lengva nešioti ir saugoti cukranendrių iš dilimui.

Specifikacija:

Spalva: pilka

Medžiaga: guma

Dydis: apie 2.2*6*8cm/0.86*2.36*3.14 cm

Svoris: apie 150g / 0.33 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * 3/4 colio 360 ° pasukti neslidus cukranendrių patarimas

Žymos: deko multi įrankis, pala derliaus, supjaustyti mašina polar, huohou peilis, lipdukas hikking, meikaup, kėdė stick, multitul, žygis stick, vyrai kelionėse.


  • Dydis: M
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]