15W Greitai Magnetinio Belaidis Kroviklis, Skirtas Iphone12 Pro Max Magsafe Lankstymo Dual Magnetinio Belaidžio Įkrovimo Adapteris Prietaiso 2021

  • €13.34
  • €11.47



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas:

1. Šis belaidis kroviklis, skirtas už iwatch ir Airpods magnetinio kalibravimo ir patobulintas ritė kalibravimo įrenginys, skirtas "iphone" serijos.Puikiai tinka iPhone12/ už 12Mini/ 12 Pro/ už 12Pro Max/ "iPhone" 11/XS/X/už XR/už AirPods 1/2/ AirPods Pro/Laikrodžių Serija 6/5/4/3/2/1. Jis taip pat tinka kitų enablement Qi mobilųjį telefoną.

2. Naudoti keliaujant.Gal jūsų apvalkalas yra nepatogus, taip, kad padėtų išspręsti jūsų problemą.Joje galima krauti 2 įrenginius ir jų sulankstomas belaidžio įkrovikliai tuo pačiu metu.Kai reikia jį perkelti, tai gali taip pat būti tvarkingai sulankstyti į dydį rankinėje ir gali būti pateikiami beveik bet kur.Įkrovimo yra labai lengva.

3. Jį galima sulankstyti į erdvės taupymo vieno įrenginio, įkroviklis.Taip pat galite paguldyti jį krauti 2 įrenginius vienu metu.Viena linija gali įkrauti 2 įrenginius vienu metu.Taip pat galite naudoti draugiškas telefono laikiklis pozicijos, žiūrėti vaizdo įrašus, o mokesčių.

4. Nepriklausoma LED įjungti šviesos jungiklis.Lankstymo belaidžio įkrovimo periferinių dizaino minkšta šviesa, aplinkos šviesos, LED šviesos įkvėpti ir apšviesti, be glare, LED šviesos turi tris perjungimo režimai (baltos, šviesiai žalias, šviesiai mėlynos šviesos 3 skirtingų rūšių), galite pereiti aplinkos šviesos norite, pagal jūsų aplinkosaugos reikalavimus spalva.

5. Išskirtinis daugiafunkcinis pažangi apsaugos technologija gali suteikti temperatūros kontrolė, apsauga nuo viršįtampių, ir trumpojo jungimo apsauga.Be to, šis belaidis kroviklis praėjo Qi sertifikavimo ir yra pagamintas iš ugniai atsparios ABS medžiagos.Du kartus garantijos ir dvigubo saugumo suteikti jums saugia patirtimi.

Specifikacija:

Pavadinimas: Belaidis Kroviklis

Spalva: balta

Medžiaga: ugniai atsparios ABS+PC+silikono

Įėjimas: 12V/2A, 9V/2A

Galia: 15W(MAKS.)

Sąsaja: Tipas-C

Dydis: apie 190*11*80mm/7.48*0.43*3.15 į

Pakavimo Sąrašas:

Belaidis Kroviklis*1

Įkrovimo Kabelis*1

Naudojimo Instrukcija*1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Kaunaskitaip.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Kaunaskitaip.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: magsafe įkroviklį uosto, basuse įkroviklis, bankas galios bevielio, magsaf, magsafe belaidžio įkrovikliai, keysion magnetinio belaidis kroviklis, kroviklis mavic mini, kroviklis magic wireless, galia magsafe, įkroviklis greitai.


  • Kokybės Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: belaidis kroviklis, skirtas iPhone12
  • GaN: No
  • Maks. Išėjimo Galia: 65W
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikyti Greitas Mokestis Protokolai: Parama
  • Išvesties Sąsaja: C Tipo
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Parama: Drop Laivyba/Didmeninės
  • Tipas: Kelionės

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]