40MM Feng Shui Kabinti Facted Krištolo Rutulį Prizmės Stiklo Šviestuvo Dalys Suncatcher Pakabukas "PASIDARYK pats" Kabinti Ornamentu

  • €3.69



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas: Žavingas Raudonos Spalvos, Mistinis, Magijos Galia, Išskirtinį Amatų Ocasion: Šviestuvo Lempos Dalys,Suncatcher pro langą, Puikus dekoro jūsų Vestuvių ,Namų Shinging Dekoracijos Puikiai, kaip kartais Dovana.Labai rekvizitai fotografavimui.Be Feng Shui, crystal ball yra labai naudinga elementą, spinduliuoja teigiamą energiją iš visų pusių ir atnaujinti šeimos obligacijas.Specifikacija: Tipas:Crystal Ball Prizmės Medžiagos:K9 Krištolo Stiklo Spalva:Kaip Nuotraukoje Kiekis:1pcs Elementą Dydis:40mm Mokėjimo ----------------------------------------------------------------------- 1. Tai geriausia, kad patvirtintumėte, kad jūsų asmeninė informacija yra ištaisyti prieš pateikiant užsakymą,ir produktas jums įsigyti bus pristatytas laiku po apmokėjimo. 2. Mes priimti keletą mokėjimo.Pristatymas ----------------------------------------------------------------------- 1. Produktas jums įsigyti bus vežamos kartą. 2. Mes darome viską, kad teikti labiausiai ekonomiškas ir patikimas laivybos paslaugas, bet kartais ir Greitis pristatymas iš mūsų kontrolės,tikiuosi, kad jūs cna suprasti ,ačiū už kantrybę. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums su patenkinamo atsakymo.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, kad pervežant, reikia pateikti didelės raiškos vaizdo įrodymų mums. 4. Nemokamas Vežimas Visus užsakymus per China Post Oro Pašto ir Kaunaskitaip.lt mūsų parduotuvėje, ir jei jums reikia gauti greičiau, per kurjerį,Pls susisiekti su mumis .Atsiliepimai ----------------------------------------------------------------------- 1. Mes esame priklausomi nuo Kaunaskitaip.lt atsiliepimus ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 žvaigždučių vertinimus.Mes suteikiame jums geriausią kainos ir geresnių paslaugų kitą kartą mes užsakymo. 2.Mes padėsime jums išspręsti problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas.Jei būtų blogai, mes suprantame, kad galite būti nepatenkinti, tačiau mes stengiamės suteikti jums gerų rezultatų.

Žymos: feng shui pakabukas, kamuolys vaikas, vabzdžių gaudyklė, rutulys stovi, perlas srityje, tuščią stiklo kamuolys, crystal prism suncatcher, dekoro feng shui, banpresto krištolo rutuliai, apvalus kamuolys kristalų (lcd).


  • Medžiaga: Crystal

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]