Naujas E27 Smart WIFI Lemputė RGBW Pritemdomi LED Lemputės Lemputės, Magija "Bluetooth 4.0" Pažangaus Apšvietimo Lempos pažadinimo Žiburiai,Namų BTZ1

  • €7.90
  • €5.53



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės , Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Nemokamas Pristatymas/Drop Laivyba

Naujas E27 Smart WIFI Lemputė RGBW Pritemdomi LED Lemputės Lemputės, Magija "Bluetooth 4.0" Pažangaus Apšvietimo Lempos pažadinimo Žiburiai,Namų Viešbutis

Aprašymas:

DARBAS SU ALEXA &HOME "GOOGLE" ASISTENTAS: Nexlux WiFi lemputės suderinamos su Alexa, Google Namų Asistentas ir IFTTT, leidžia jums naudoti balso kontroliuoti savo smart lemputę įjungti/išjungti ir pakeisti spalvų/šviesumo.Nr Stebulės tiltas ir kiti jungikliai reikia

PLANUOJAMA LAIKMATIS IR PABUSTI Šviesos: Smart lemputes, automatiškai ateiti ir ne atsižvelgiant kartus per laikmačio funkcija.Švelnus saulėtekio gali pažadinti jus ryte gradually.By naudojant APP, galite išjungti šviesas, po to, kai jums paliko namus.Ir pasukite juos atgal į prieš jūs vaikščioti ant durų

MUZIKA ir MIC FUNKCIJA: Nexlux smart LED lemputės gali keisti spalvas pagal muzikos ritmą ir flash poveikį, kad atitiktų jūsų poreikius įvairių atmosferą per Muzikos ir MIC " funkcija, taip pat galime nustatyti nuotaiką šviesos šalis, filmai ir t.t

LENGVA ĮRENGIMAS ir GRUPĖS KONTROLĖ: built-in Wifi Lemputė leidžia jums mėgautis smart gyvenimas po atsisiųsti "Magic Namo Pro"APP ir įdiegta lemputė.Visus Smart Wi-Fi " lemputės taip pat gali būti kontroliuojami kaip grupė.Šis 4.5 W Energijos taupymo LED lemputės yra lygiaverčiai 40W bendrą lemputės

DARBAS SU ALEXA " IR "GOOGLE" pradinis ASISTENTAS: Tai WiFi lemputės suderinamos su Alexa, Google Namų Asistentas ir IFTTT

LENGVA INSTALIACIJA: Nėra stebulės reikia, nereikia pirkti sudėtinga, brangu Tiltas, built-in Wifi leidžia jums mėgautis smart gyvenimą po to, kai jūs atsisiųsti APP ir įdiegta lemputė.

KONTROLĖS NAMUOSE AR TOLI: naudojant APP, galite išjungti šviesas, po to, kai jums paliko namus; pasukite juos atgal į prieš jūs vaikščioti ant durų.

SAULĖTEKIO & SAULĖLYDIS: Pasirinkite laiko norite pabusti, švelnus saulėtekio lengvai jus į savo dieną; Pasirinkdami laiką, jūs norite eiti miegoti, užmiega švelniai, iki tamsos į šviesą.

MUZIKOS IR MIC FUNKCIJA: Jis gali keisti spalvas pagal muzikos ritmą ir flash poveikį, kad atitiktų jūsų poreikius įvairių atmosfera

Smart lemputė gali net reguliuoti automatiškai keičiasi saulėlydžio ir saulėtekio laiką, todėl jis ateina į sutemus ir išjungia, kaip saulė pasirodo.

Pasirinkite laiką, jūs norite pabusti,ir švelnus saulėtekio lengvai jus į savo dieną; Pasirinkdami laiką, jūs norite eiti miegoti, užmiega švelniai, iki tamsos į šviesą.

LENGVA NAUDOTI

1 Atsisiųskite PROGRAMĄ"Magija Namo Pro"

2 Įdiekite Lemputės

3 Prisijungti su savo Wifi sukurti Magija Namų sąskaitos

4 iš Naujo Wifi lemputės, 4px maitinimo ciklas

5 Naudoti APP kontroliuoti

Spalva:Rgb+w-4.5 w(40w Lygiavertis)

Forma:Apvalus

Galia:4,5 w

Tipo Lemputė:LED

Pakuotė:

1*Led Lemputės

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. 24 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kaunaskitaip.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: "bluetooth" lemputė e27, e27 rgbw wifi, "bluetooth" led lemputės, "bluetooth" led, lempa led muzika, lemputė led muzika, lempos muzika, "bluetooth" lemputė garsiakalbis, lemputė smart, lemputė rgb.


  • Ilgis: 4.5inch
  • Led Lemputės Tipas: Bubble Ball Lemputė
  • Elemento Tipas: LED Lemputės
  • Šviesos Srautas: 500 - 999 Liumenų
  • Spalvos Temperatūra: Gamta Baltieji(3500-5500K)
  • LED Lustas gamintojas: Epistar
  • Prekės Pavadinimas: oobest
  • Galios Tolerancija: 1%
  • Įtampa: 85-265V
  • LED Lustas Modelis: 5730
  • Vidutinė trukmė (val.): 50000hours
  • Funkcija: 16 Milijonų Spalvų
  • Proga: Gyvenamasis Kambarys
  • Sertifikavimo: FCC
  • Naudoti: Baras šalies miegamasis
  • Formos: Pasaulyje
  • Pagrindo Tipas: E27
  • Spindulio Kampas(°): 180°

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]