LCD 3D Spausdintuvas UV dervos kietėjimo šviesos lempos, ratai saulės ratas su dovanų dėžutė ir priemonės "PASIDARYK pats" gydant stotis kabinetas

  • €32.86
  • €29.58



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Šis ryšys tik laivas iš ES, RU ir JAV

Tai yra paprastas "PASIDARYK pats" UV kietėjimo kabineto sprendimas rinkinys, nustatant UV top specialiai sukonstruotas dovanų dėžutė, įdėti ratas, viduje apačioje langelyje, jums bus gauti nemokama gydant stotis per 20 minučių.

Atspindys lapo ir patefonu gali padėti gydant daugiau net

Šis UV LED šviesos su 6 didelės galios 405nm UV LED , gali greitai gydant 405nm UV dervos spausdinti objektus, keisti objektų kietas efektyviau ir naudoja mažiau laiko nei paprastai būdais

Per 5 cm šviesa, derva gali būti išgydyti per 10-15 sekundžių, bet storesnis dalių reikia daugiau laiko.

Dėl stiprios UV šviesos galia, prašome ware akių apsauga naudoti prietaiso, kai ši šviesa.

UV Informacija

Šviesos Galia . 6W galios ir 60 W UV spindulių poveikio

Įėjimo galia: AC 85V-264V, 50-60Hz 0.3 A

Max Išėjimas: DC:10-27V 300mA+/-5%

UV Dydis: 115x87x76 mm

Dovanų Dėžutė Informacijos Dovanų dėžutė dydis:140*110*220mm

Dovanų dėžutė Medžiaga : kietas Kortelės Popieriaus Valdybos(dovanų dėžutėje yra dizainas, siekiant maksimaliai naudoti paketu,ji pakankamai stipri, įprastam naudojimui, tačiau ne daugiau kaip plieno arba akinius ), maksimali gydant dydis 123*100*160mm.pakankamai gerai, dauguma 5.5" LCD 3D Spausdintuvą naudoti.

Spalva:Juoda

Žiūrėti lango spalva:Juoda Arbata

Priedai: refleksijos lapas*3 ,M4 varžtu(įskaitant riešutų ir trinkelėmis)*4,Šviesos paramos lenta*1,Varžtas Vairuotojas*1

, Surinkti instrukcija *1

Saulės Ratas Informacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Spalva:Sidabrinė/Balta Atsitiktinis

Karščiui atsparus temperatūros: 80℃

Šalčio atsparumas temperatūrai: nuo -20 ℃

Saulės baterijos įtampa :1.2 V

Didžiausia svorio apkrova: apie 300g-500g

Maksimalus sukimosi greitis :4.5 ratą/min

Dydis: apytiksl. 10 x 10 x 4.5 cm / 3.94 x 3.94 x 1.77 colių

Padėklo skersmuo: apytiksl. 9cm / 3.54 colių

Kad pasukti ekraną, kurį suka UV, nereikia kitų jungiklį, jį kontroliuoti, šviesos, ji bus kaitaliojami, todėl neturiu laikmatis, jums reikia kontroliuoti kietėjimo laiką rankiniu būdu .

Į parcking sąrašą

1* UV(Juoda/Pilka)

1*saulės ratas ekranas

1*Speciali dovanų dėžutė gali pakeisti naudoti kaip gydant talpyklos(įskaitant surinkti priedai)

Pagrindinis punktas, 1: Specialios, skirtos dovanų dėžutėje, pagamintas pagal tvirto kartono,ne tik suteikti apsaugą dėl UV spindulių ir saulės ratas, transportavimo metu, bet taip pat gali būti pakeistas, kad būtų naudinga gydant talpyklos. 2 Su atspindys lapo, leiskite UV sutelkti dėmesį į elementus, kad galima išgydyti geriau , papildyti saulės ratas, pasukti elementą, todėl gali padėti, kad galima išgydyti netgi daugiau

3: akių apsaugoti lapą, kaip žiūrėti lango, pridėti tech apšvietimas turi įtakos jūsų darbo patalpoje naudojimo metu, bet dėl stiprios UV šviesos galia, prašome ware akių apsauga prietaiso, kai atrodo, kad šviesos ilgą laiką.

4: - Lengva ir paprasta naudoti 5: Lyginant su brangu gydant kabineto,tai ekonomikos, lyginant su kitų "PASIDARYK pats" talpyklos, sutaupyti jūsų laiką.

Jeigu jūsų užsakymą, prašome pasirinkti tinkamą kištuką

Garantija

1 Metai standartinė garantija siūlomas gamykloje nuo prekės pasirašyti važtaraštyje.Nes brangus tarptautinės laivybos išlaidos, pakeiskite pažeistas dalis bus No. 1 pasirinkimas, kai prasideda po pardavimo paslaugos, tik elementus smarkiai apgadinta, kad negali nustatyti pakeisti, tada mes priimame visas komplektas keistis.

Siuntimo ir Muito

Tai trunka apie 1-3 darbo dienas, kai jūsų užsakymas patvirtinamas, mes pasirinkti patikimiausia paslauga, kaip DHL,UPS,Fedex, už standartinio paketo, speciali pakuotė bus pakeisti registruotu paštu arba ekspeditoriaus agentūra rekomenduojamas būdas.Tai užtruks apie 7 iki 20 dienų, kad jūsų ranka., Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 20 dienų.Prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes ne atsakymo, bet muito kliento šalį, Jei turite bet kurį klausimą apie mokesčių, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą.

Pirkimo Instrukcijos

Pirkimo metu, prašome įtraukti šią informaciją per savo Užsakymą komentarus plotas:

Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga jūsų telefono numerį ir žada ne dalintis bet kokia informacija su trečiųjų šalių)

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo

Kredito Kortelės

Grąžinti

Mes prisiimti visą atsakomybę pristatymo laikotarpiu., Jei jums nereikia gauti savo elementą, mes grąžinsime jums VISĄ pinigų arba atsiųsti jums naują elementą pagal jūsų užklausą.

Techninė Parama

Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems prekę parduoti.Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų techninės pagalbos bus ten, kad padėtų jums

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami siųsti el. laišką mūsų klientų aptarnavimo ,mes atsakas jumis per 24 Valandas, darbo dienomis, arba galite palikti palikti gyventi mums žinutę prekybos messager.

Žymos: 3d trucker, didelis tingus susan, 3d spausdintuvas priedai profilis, elegoo derva, hotend v6, makerbase mks, 3d žmogus marškinėliai, 3d spausdinimo, ender 3 pro atnaujinti, vyrai ratas.


  • Prekės Pavadinimas: FUNGDO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Spausdinimo galvutė

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]