AODELAN Bluetooth Remote Control "Sony" A7 III, A7R III, A6100, A6400, A6600, RX100 VII, RX0 II, A7R IV, A9, A9 II, ZV-1, A7C

  • €68.47
  • €41.08



  • Dalintis:

Papildoma informacija

AODELAN Bluetooth Remote Control "Sony" A7 III, A7R III, A6100, A6400, A6600, RX100 VII, RX0 II, A7R IV, A9, A9 II, ZV-1, A7C

Šis " Sony kamera, nuotolinio valdymo palaiko fotografavimas ir filmavimas-vaizdo įrašai.Jis reikalauja ne matomumo į fotoaparatą, veikimo zona iki 10m/32.8 ft

Suderinama su "Sony" Fotoaparatai:

A7C, A7S III, A7 III, A7R III, A7R IV, A9, A9 II, A6100, A6400, A6600, RX100M7, RX0 II, ZV-1 atkreipkite dėmesį: * a9 (su Ver. 6.00 firmware update),; * a7 III, a7R III (su Ver. 3.00 firmware update),; * a6400, DSC-RX0 II (su Ver. 2.00 firmware atnaujinimas).

Nemokamai savo rankas

Šis " sony kamera, nuotolinio veikimo zona iki 10m/32,8 pėdų, galite imtis selfies toli nuo fotoaparato.

Fotografavimo Nuotrauka

Pusė paspauskite auto-focus, iki galo paspauskite imtis nuotrauka.Jis leidžia jums nuotoliniu savo fotoaparatą be laidų į veikimo atstumas maždaug. 10m /32.8 ft bet kuria kryptimi.

Fokusavimo ir Priartinimo Valdymas / įjungiant fotoaparato C1 arba AF-ON

Dėmesio Kontrolės ir Priartinimo Valdymas, jums reikia tik pastumkite jungiklį pusėje nuotolinio gali tai pasiekti.Per užrakto "AF-ON" IR "C1" mygtuką, gali aktyvinti fotoaparato C1 arba AF-ON " funkcija.

Vaizdo įrašymas

Atskiras "shutter-release mygtuką" ir "REC (record) "mygtuką", kad padarytumėte nuotrauką arba vaizdo įrašymas patogiai ir greitai.

Įmonės Informacija

AODELAN visada yra sutelkiant dėmesį į R&D ir gamybos, fotografijos reikmenys, nuo 2007 m.

DUK

Q: Kas Mes Esame?A: Mes AODELAN Parduotuvėje.Mūsų vizija-tapti profesionalaus fotoaparato priedus gamintojas ir pardavėjas,ir siūlo puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.Q:ar Galite tapo mūsų perpardavinėjimo?A:Taip,galite susisiekti su manimi norėdami tapti mūsų wholeseller,perpardavėjas,OEM klientų, ODM klientų, arba lašas-pardavėjo pristatymas.Birių kad, mažesnės kainos.Sveiki siųsti užklausą gauti didmeninės kainos!!!Q: Apie Produktą A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Q: Apie Siuntos A: Mes siūlome nemokamas pristatymas visiems produkto.Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Kaunaskitaip.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.B: Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60 dienų,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90 dienų.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.Q: Apie Ženklas Sklypas Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.Q: Apie Atsiliepimus A: Mes į cusotmers, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Žymos: stiklo smart, a7 iii, sony rx100, "bluetooth" remot, zv1, a6400 sony, 12v oranžinė, a7c narve, atsarginės dalys, samsung galaxy j2, vaizdo kamera nikon.


  • Tipas: Belaidžio
  • Modelio Numeris: Bluetooth Nuotolinio Sony
  • Suderinama su 3:
  • Suderinama su 2:
  • Prekės Pavadinimas: AODELAN
  • Suderinama su 5:
  • Suderinama su 1:
  • Suderinamas su 6:
  • Suderinama su 4:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Suderinamos Prekės: Sony, Minolta

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]