80W Nagų Dulkių Siurbimo Dulkių Surinkėjas Ventiliatorius, Dulkių siurblys, Manikiūro Staklių Stipri Galia Nagų Ventiliatorius Meno Manikiūro Salonas Įrankiai

  • €18.56
  • €12.99



  • Dalintis:

Papildoma informacija

67583 populiariausi

Savybės:

1.80 W stipri siurbimo: aukštos įtampos vėjo variklis, didelės dalelės ir dulkės spinduliuotės srityje siurbimo uosto yra čiulpti iš ir nėra nagų dulkių plaukioja, ir maža mašina turi didesnį efektyvumą.

2. Patvarus: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, didelio stiprumo, mažos deformacijos ir ilgas.

3. Platus naudojimas: Jis tinka šlifavimo nagų ir pėdų odos, todėl jūsų rankos ir kojos jaustųsi patogiai.Ventiliatoriaus galia yra stipri, sukimosi greitis yra didelis, triukšmas yra žemas, o siurbimo efektas labai geras.

Aprašymas:

Jis tinka šlifavimo nagų ir pėdų odos, todėl jūsų rankos ir kojos jaustųsi patogiai.Ventiliatoriaus galia yra stipri, greitis yra didelis, triukšmas yra žemas, o siurbimo efektas labai geras.

Techniniai duomenys:

medžiaga: plastikas

Galia: 80W

Spalva: balta, rožinė(pasirinktinai)

Tipas: ES, JAV(pasirinktinai)

Įėjimas:100-220V

Dydis:24*22cm

Pakuotė:

1 x Pagrindinis Mašina

1 x Adapteris

1 x Dėžutė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: dulkių surinkėjas nagų, filtrų paketai, 220v išmetimo ventiliatorius, nagų dulkių surinkėjas 80, forma vakuuminio, dūmų dulkių surinkėjas, breadboard maitinimo šaltinis, variklis robotas dulkių siurblys, maišelis dulkių siurblys nagų dailė, dulkių nagų.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ACEHE
  • Tipas: Kita

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]