10 - Etapas Marksas Generatorius Tesla Lanko Impulsų Generatorius Žaibas "PASIDARYK pats" Rinkinys ZVS Flyback Vairuotojas Valdybos narys /uždegimo ritė

  • €57.52



  • Dalintis:

Papildoma informacija

pradėti

pabaiga

10-Etapas Marksas Generatorius Tesla Lanko Impulsų Generatorius Žaibas "PASIDARYK pats" Rinkinys /ZVS Flyback Vairuotojas Valdybos narys /uždegimo ritė ( jūsų pasirinkimas )

Aprašymas: Savybės:

Pastaba: Tai yra "PASIDARYK pats" Projektas, Komplektas, kliento pls įsitikinkite, kad jūs galite dirbti šį projektą atskirai, be to, šis rinkinys, jums reikia 1)ZVS vairuotojo lenta, 2)aukštos įtampos transformatorių, 3)baterija ir kt energijos šaltinis suprasti, arc generatorius.

Į Marxo generatorių, naudoti moksliniams tyrimams, kaip aukštos įtampos impulsinis maitinimo šaltinis eksperimentus, taip pat gali būti naudojamas elektromagnetinis mokymo.Naudoti 10-20KV aukštos įtampos nuolatinės SROVĖS maitinimo, išėjimo daugiau nei dešimt milijonų voltų.

Bazė yra 5mm akrilas lenta, atsparumas yra specialiai pagaminti aukštos įtampos stiklo glazūra rezistorius ir kondensatorius yra aukštos įtampos kondensatorius 30KV2000pF ar daugiau.Nes kondensatorius yra aukštos įtampos varža ir didelės talpos, tai nėra lengva, paskirstymas, ir arc sugeneruotas yra taip pat labai stora, ir tai nėra įprastos nedidelis kondensatorius.Palyginamos.Lygis 6 arc 8-10 cm, 10 lygio 15-18 cm iki 20 cm, 20 lankai daugiau nei 30 cm. (numatytasis lygis 6, kitas specifikacijas, prašome kreiptis iš anksto.)

Išleidimo Marksas generatorius gamins santykinai didelis elektromagnetinių trukdžių, jei maitinimas su impulsinis maitinimo šaltinis yra daugiau lengvai pažeisti trikdžiai, todėl naudoti ličio baterijos, baterijų, transformatoriai ir kt.nebijo elektromagnetinių trukdžių energijos tiekimo zvs aukštos įtampos elektros energijos tiekimo.Įranga turi būti taip toli, kaip įmanoma toliau nuo kitų buitinių prietaisų, ir išlaikyti atstumu-bent 2-3 metrai išvengti elektromagnetinių trukdžių iš lanko.

Ličio baterija rekomenduojama 6S, 22.2 V. transformatorių, elektros tiekimo schema yra rodomas žemiau. 15-24V transformatorius gali būti naudojamas, rekomenduojama naudoti apie 18V50W.Lygintuvas tiltas galite lengvai naudoti srovės daugiau nei 6A, kaip parodyta butas tilto, bet taip pat aikštė, taip pat galite naudoti savo diodai priimti vieną.Filtro kondensatoriaus įtampa viršija 35V, talpa 2200uF ar daugiau, pajėgumai nėra pakankamai, galite naudoti kelis lygiagrečiai.

【Pastaba】 draudžiama liesti Marksas generatorius ir aukštos įtampos elektros tiekimas pagal power-on būklės!

Po kiekvieno bandymas, naudokite atsuktuvą ar kitų metalų su izoliuotos rankenos, kad vienu metu palieskite dvi vario pareigybių įvesties 20KV elektros energijos tiekimo ir atleiskite, likutinė įkrautas kondensatorius, prieš liesdami Marksas generatorius.

 

Pakuotės Turinys

100% Brand New

1 X 10-Etapas Marksas Generatorius "PASIDARYK pats" Rinkinys ( nesurinktas )

Pristatymas :

Šalis

Pristatymo Laikas Darbo Dienomis (neįskaitant atostogų) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Darbo Dienos + šeštadienis + sekmadienis 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Jungtinių amerikos valstijų Norma (punktas atvyko) 9% 50% 21% 13% 7% Grąžinti ar Išsiųsti Jungtinės Karalystės Norma (punktas atvyko) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Grąžinti ar Išsiųsti Australija Norma (punktas atvyko) 23% 50% 13% 8% 6% Grąžinti ar Išsiųsti Prancūzija Norma (punktas atvyko) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Grąžinti ar Išsiųsti Vokietija Norma (punktas atvyko) 5.5% 25% 35% 19% 15.5% Grąžinti ar Išsiųsti

Kanada

Norma (punktas atvyko)

0.0%

44 %

35%

18%

3%

Grąžinti ar Išsiųsti Ispanija Norma (punktas atvyko) 1.5% 25% 50% 14% 9.5% Grąžinti ar Išsiųsti Mokėjimo :

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreiptis į mus "ebay" pranešime.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 48 Valandas.

Grąžinimo&Reship: Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gera eBay praktikos susisiekite su mumis ebay pranešimas prieš išvykstant

jokių atsiliepimų.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Mes visada atsakyti į ebay pranešimai per 1-2 darbo dienas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo "ebay" pranešime.mes tik atsakyti "ebay" pranešimo, nr. siųsti paštu.

Originalus ir grąžinimas prekių mokestis nebus grąžinamas ar grąžinamos pagal visas aplinkybes.Jūs privalote sutikti ir pripažinti šio termino, jeigu jums pasiūlymą šią prekę.Todėl, prašome nesiskundžia atsižvelgdamas į laivą atgal savo sąskaita.

Susisiekite su MUMIS::

Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis ebay pranešimą(ne e-mail).Atsakyti per 24 valandos.

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.

Žymos: 3 modelis, zvs mini, "pasidaryk pats" electron rinkinys, diagnost, lanko aukštos įtampos, amatų, ritė vape, vyras hho generatorius, tesla ritė 12 muzikos, mini tesla ritės.


  • Talpa: AH
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Numeris: Oem
  • Galia: W
  • Įtampa: V
  • Naudojimas: Nešiojamas kompiuteris
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius
  • Dabartinis: A
  • Darbinė Temperatūra: stamdard
  • Maitinimo Įtampa: v
  • sąlyga: Naujas
  • Išsklaidymo Galia: w

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]