Fidget Paprasta Dimple Žaislas Riebalų Smegenų Žaislai Įtempių Vertus, Žaislai Vaikams, Suaugusiems, Anksti Švietimo Žaislas Fidget Žaislai Vaikams

  • €4.18
  • €1.80



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas: 1. Ergonomiškas Streso Atsarginiais: PILPOC įtempių valdyba yra labiausiai ergonomiškas, lengvas naudoti ir priklausomybę išskleidimo žaislas šiandien.PILPOC Fidget valdyba yra nedidelis ir lengvas.Todėl jūs galite lengvai įdėti jį į kišenę ir nešiotis jį su savimi. 2. Praktinių Funkcijų: Šis fidget paprasta dimple žaislas yra 8 įtempių funkcijas, įskaitant 1 spustelėti sukasi kreiptuką, 4 spausti mygtukus (2 girdimas ir 2 silent), krumpliaratį, tekstūra rankena masažo voleliu, Paspaudžiamas jungiklis, sukamasis perjungiklis, spyruokliniai slankiklį, tekstūruotos rankena dalis, todėl daug kartų pasikeitimo. 3. Įtempių Pad Controller: Mūsų įtempių žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, matomas sklandžiai gumos paviršius, minkštas gumos mygtukai, geriau valdikliu ir mygtukai, aišku, paspaudimų ir mute mygtuką.PILPOC slėgio ribojimo pad controller yra tikrai geriausias slėgio ribojimo žaislų rinkoje! 4. Padėti Jums Būti Dėmesio: Tinka tiems, nepakankamas dėmesys,/su hiperaktyvumas sutrikimas, taip pat tinka studentams, biuro darbuotojų ir kasdienis įdomus. 5. Pasirinktiniai Spalvos: yra 4 spalvų rinktis, kad atitiktų visus jūsų poreikius.Pasirinkite savo mėgstamą spalvą, kad savo nuotaika maloniau!Techniniai duomenys: Medžiaga: Plastikas ABS + Silikono Dydis: žr. paveikslėlį informacija Taikoma amžius: 3+ Pakavimo Sąrašas: Įtempių Žaislas*1 Pastabos: Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

null

Žymos: fidget, popit nagų, fidget pop, sekso žaislas, drrsses vaikai, vystymosi švietimo žaislai, grandinės raktas, pop ot fidget žaislas, gaidys, fidget žaislas.


  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Sportas
  • Prekės Pavadinimas: MINOCOOL
  • Amžius: 14 Metų, & Iki

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]