STARPAD Už Rui Shuang sankabos svirties dulkių dangtelį EN125-3A / 3F EN150 sankabos svirties dangtelis dekoratyvinis dangtelis didmeninė Variklio Dalys.

  • €5.75
  • €5.46



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Apie chromatines aberacijas ir matmenų paklaida :

Kaip šviesa problema ir matavimo metodas skirtumas, gal turi šiek tiek klaidų, atkreipkite dėmesį ir suprasti.

Dėl pakavimas:

mes gali keisti paketą, siekiant sumažinti svorį ir išlaikyti laivybos sauga priklauso nuo skirtingų prekių.

Ačiū.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Vežimą:

1,LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2,Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3,Paprastai, mes naudosime Kinija Paštu, Oro Paštu.Tai užtruks 15-50 dienų (Rusija turės daugiau dienų,15-90days);ir Amerika bus naudoti ePacket, tai užtruks 7-12days.Ir jei tau norisi geriau laivybos būdas, pls let me know, mes pakeisti ji, ir krovinių vežimo mokestis taip pat turi būti pakeistas.

4,Jei bendras svoris jūsų užsakymas yra daugiau nei 2 kg,mes laivas jį keliais "China Post " Oro Paštas" arba "ePacket" atskirai.Arba pasirinkus EMS ar kt.

5,, Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinimo Politika:

Jei ten buvo bet kokio produkto problemas, Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti prekes atgal nuo tos dienos, kai gavote mūsų daiktų.Prašome išsaugoti prekės yra nepanaudotos ir gera pakavimo būklės.Firtly,prašome pasiūlyti man savo užsakymo numeris, o tada pasiūlyti man problemas, išsamiai pranešimą ir aiškų įrodymą.Po tiek jums, ir man patvirtino, kad problemų.Mes grąžinsime jūsų dalimis arba visa suma.Arba siųsti dar nauja jums.

Susisiekite Su Manimi:

Jei yra kokių nors abejonių, ar problema prekes,prašome ne tik suteikti man Neigiamą Atsiliepimą.Ir, prašome susisiekti su manimi iš Kaunaskitaip.lt pirma, ir leiskite man žinoti, išsamiai, ir tada mes stengsimės išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Bet,tikimės, ir tikrai viskas bus gerai.Ir, maloniai kviečiame jus mums PENKIŲ Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų.

Labai ačiū.

Mes taip pat teikti kitų daiktų, už tos pačios serijos gaminį, jūs galite peržiūrėti ir pasirinkti vieną iš žemiau sąraše.Mėgautis savo pirkinių.

Žymos: chun, valtis žaislas, rc kateris, savininkas virtuvė, ma, modelis kateris, kontroliuoti laivo, savininkas rankšluostį, greičio valtis, Laivas.


  • Elemento Tipas: Variklio Aušinimo Ir Priedai
  • Prekės Pavadinimas: STARPAD

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]