1-Metalo Gabalas Mados Fontanas Rašiklis su Crystal Gobtuvu Plunksnų 0,5 mm Gražus Rašikliai Moterims, Dovana Mokyklos Raštinės reikmenys, Biuro Reikmenys

  • €4.10
  • €3.85



  • Dalintis:

Papildoma informacija

1-Metalo Gabalas Mados Fontanas Rašiklis su Crystal Gobtuvu Plunksnų 0,5 mm Gražus Rašikliai Moterims, Dovana Mokyklos Raštinės reikmenys, Biuro Reikmenys

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Apribota pen ilgis: 137mm

Skersmuo: 11mm

Rašyti taškas: 0,5 mm

Uždaryti tipas: Snap on cap

Spalva: Kaip rodyti

Paketą sudaro: 1 x fontanas pen

Naudojimas: Mokyklų ir biuro reikmenys

Naudojimas: Rašymo, Spalvinimo, Dovana

SHPPING SĄLYGOS

1.Prekės yra nomarlly vežamos po 1-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

2.Prekės yra vežamos Kaunaskitaip.lt Standartinis Pristatymas , Kaunaskitaip.lt Premium Pristatymas; dauguma pasaulio šalių atvyksta per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

3.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau siuntimo būdai:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

GRĄŽINIMO IR ATLYGINIMO

1.Nėra patenkinti savo pirkimo ar dydis nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Mes gali nemokamai pasikeisti į jus, bet pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

2.Gauta ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji yra kokybės klausimas.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes pasistengsime ją išspręsti per 24 valandas.

ATSILIEPIMAI

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.labai jums ačiū!!!

2.Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekę ar paslaugą , prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Labai ačiū.

Žymos: deimanto parkeris, lamy foutain pen, fontanas pen, fontanas rašalo rašiklis, fontanas pen moonman, montblanc prancūzija, parkeris, pilotas 78g aukso, sparnas senas fontanas pen medienos, 6359 sparno dainuojama.


  • Pakuotė: Laisvas
  • Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga: Kiti Metalai
  • Rašyti Taškas: 0,5 mm
  • Medžiaga: Metalo
  • Plunksnų Tipas: Standartinis Tipas
  • Specialios Paskirties: Rašymas
  • Modelio Numeris: YiRen
  • Plunksnų Medžiaga: Iraurita

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]