2020 Benks XPro+ Corning Įgaliotas Grūdintas Stiklas HD "iPhone" 12 Mini Pro 11 Max XS XR X Visišką Ekrano Apsauginės Plėvelės

  • €28.76
  • €27.32



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Benks XPro+ Corning Įgaliotas Grūdintas Stiklas HD "iPhone" 12 Mini Pro 11 Max XS XR X Visišką Sprogimo įrodymas, Ekrano Apsauginės Plėvelės

【Gaminio parametrai】

Gamintojas: Benks

Vardas: X PRO + "Corning" įgaliotas stiklo

Medžiaga: grūdintas stiklas

Storis: 0,4 mm

Savybės: Lengva įdiegti,-Ultra plonas, įbrėžimams įrodymas

Pastaba: 0.4 mm storio stiklas, AB " klijai nėra priimtinas 0.03 mm klaida.

【Pranašumą】

① Stiklo priedai pagal "corning", geriausia grūdinto stiklo plėvelės

② Visišką dizainas, vienas gabalas formavimo lengvas membrana, jausmas sklandžiai

③ Sprogimų atsparumas ir stiprus poveikis

④ Ultra high definition, mėgautis gražių vaizdų į pradinį ekraną

⑤ Tikslumas skylę pozicijos, tikslus ir nepaneigiamas

⑥ Galingas anti-pirštų atspaudų galvanizavimo, daro žaidimą sklandžiai, ir pirštų atspaudų aliejus yra lengvai valoma

【Tinkamą modelį】

-IPhone Mini 12

-IPhone 12

-IPhone 12 Pro

-IPhone 12 Pro Max

- "IPhone" 11 " Pro Max / Max XS

-IPhone Pro 11 / X / XS

- "IPhone" 11 / XR

Aukštos jautrus touch Patogus jaudinantis patirtis, didelės-atsako, 0,4 mm, storis screen protector daro, kad tiek jautri ir tiksli neliesti jausmas.Lengvas Montavimas Su specialiųjų amatų tvarkymo, gynėjas turi stiprių elektrostatinių adsorbcija.Toks įrenginys yra lengvai ir be burbuliukų.Paketą Sudaro: 1* Grūdinto Stiklo Screen Protector; Mikropluošto Audiniu; Alkoholio Valytuvas; Dulkių Šalinimo Lipdukas.Įdiegimas: 1. Plaukite rankas ir naudoti alkoholio drėgnos servetėlės atsargiai išvalykite ekraną, įsitikinkite, kad nėra jokių klijų iš buvusio screen protector. 2. Naudoti audiniu valymo ekrano viena kryptimi,užtikrinti, tai nėra vandens dėmių nuo alkoholio drėgnos servetėlės telefono ekrane. 3. Naudoti mėlynos spalvos lipdukas valymo ekraną,įsitikinkite, kad nėra jokių dulkių, dėmių nuo audiniu paskutinis procesas,nelieskite ekrano, su pirštais. 4. Peel-off apsaugine plėvele,ir suderinti stiklo,kad visi mygtukai ir skyles suderinti tinkamai ją tiesiai į mobilųjį. 5. Švelniai paspauskite centrinio stiklo padėti šalinamo oro, kad ji sandariai įklijuokite į mobilųjį,tada diegimas baigtas.Jei kyla bet kokių klausimų apie įrenginio, pvz., oro burbuliukų, prašome susisiekti su mumis.

1. Dėl fotoaparato, mirksi šviesos ir fotografijos technologijos ir t.t.), dalinis prekių parodė, kad spalva bus šiek tiek kitoks, su faktine prekei, prašome būti suprasti. 2. Už Odos gaminiai, čia bus kažkoks ypatingas kvapas, kuris yra gaminamas, kai oda sumaišykite su Cheminių medžiagų, šis kvapas yra nekenksmingas.Nereikia naudoti jį nuo 2 iki 3 dienų, tai kvapas bus nuomos. 3. Kai gausite prekes galite užsisakyti, Per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti.Prašome susisiekti su mumis Tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų. 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir kitų oficialių mokėjimų.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir kitų oficialių mokėjimų.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. Paprastai prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas nuo mokėjimo pabaigos. 2. Yra daug rūšių laivybos būdas-Kinija Paštu, ePacket, DHL, UPS, EMS...Atkreipkite dėmesį, kad, jei užsakymą. 3. Express shipping(DHL,UPS ir t. t) papildomos išlaidos, pavyzdžiui, Muitų mokesčiai bus mokestis Pirkėjui. 4. Kartais paketo gal gyventi savo muitinės ar Pašto ilgą laiką, reikia suprasti tarptautinės laivybos.Pastaba: Cheminių defektų nėra garantuotas, pavyzdžiui, žalos po Naudojimo, vandens padarytos žalos ir t.t. 1. Jei nesate patenkinti savo daiktus, galite pasikeisti elementą, bet Jei tai nėra kokybės problema, pirkėjas atsako už visus kitus laivybos mokesčius. 2. Kai jums grąžinti prekes, prašome įsitikinkite, kad paketai yra geros būklės ir neturi įtakos mūsų Antroji-pardavimas.Jei tai įvyktų, reikia, kad pirkėjas moka Nusidėvėjimo sąnaudų. 3. Mes organizuojame naują laivybos gavus pirkėjo grįžti elementą. 1. Teigiamų Atsiliepimų (5 žvaigždučių) yra mums labai svarbus, Jei jūs patenkinti, prašome palikti mums, 5 žvaigždučių. 2. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių klausimų Ar nepatenkintas, Mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: atveju iphon 12 mini, blackview bv9800, 3d iphone 12 mini stiklo, iphone12 pro, grupė iphone xs, iophone 8 stiklas, iphon xr, pasaulinė versija xiaomi poco x3 nfc 6gb 128gb, opmaoo iphone screen protector 12, iphon 12 pro max.


  • Suderinamo "iPhone" Modelis: iPhone12 Pro Max
  • Medžiaga: Anti-scratch nuo Sprogimo apsaugotą
  • Savybės: Veidrodis Filmas
  • Storis: Visi 9H Stiklo danga 0.4 mm
  • Funkcija: IPhone 11/12 Screen Protector
  • Pardavimo Būdas: Didmeninė/Mažmeninė Prekyba
  • spalva: Aišku
  • Benks XPro+ Corning": XPro+ Corning Įgaliotas
  • Pavadinimas: XPro+ Corning Apsaugos Grūdinto Stiklo Plėvelės
  • Modelis: iPhone 11/12 Serija
  • Prekės Pavadinimas: Benks
  • Tipas: Priekinė Plėvelė
  • Telefonas Suderinamas Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • ORIGINALIOS PAKUOTĖS: Taip

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]