USB Mini Smart Šilčiau Taurės Elektrinis Šildytuvas Kavos Puodelis Vandens Butelis Šiltesnis už Home Office su Laikmačiu 55' pastovioje Temperatūroje

  • €10.31
  • €7.01



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Produkto Informacija:

Mes visi žinome, kad svarbu pirmasis puodelis, kad vamzdynai-karštos kavos ryte.Nuo pirmos keliais gurkšneliais, kad kofeinas-turtingas eliksyras, jūsų kūnas įšyla, ir jūs esate pasirengę susidurti dieną.Deja, kava neturi likti karšta.Bet ko neturi būti, kad taip! 55 Laipsnių Celsijaus, Pastovios Temperatūros Taurės Šildymo, Šilto jūsų kiekvieną rytą.

Techniniai duomenys:

1. Prekė: Pastovios temperatūros Taurės šildymas

2. Medžiaga: ABS;

3. Apvalkalo Spalva: Mėlyna, Rožinė, Balta

4. Šildymo temperatūra: 55 laipsnių Celsijaus;

5. Įtampa: 220V;

6. Galia: 20W;

7. Šildymo sistema: Šildymo viela;

8. Dydis: 13.5 * 11.5 * 2.2 cm (5.3*4.5*0.9")

Savybės:

1. Mažas dydis, neribotas, balansinė;

2. Kaip ilgai, kaip jis yra aukštai temperatūrai atsparios, stiklą, skardines, pieno butelių, supakuota pieno, visi gali būti naudojamas;

3. Atsargiai padėkite puodelį ant termostato kilimėlis automatiškai įjungti šildymą, liftas taurės ir sustabdyti šildymas automatiškai;

4. Šalinamo oro apačioje taurės, temperatūra neturi laukti akimirkos

Komplektą Sudaro:

1 * Pastovios temperatūros Taurės šildymas

Produkto Rodyti:

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: puodelis šilčiau, namų smart, puodelio šildytuvas usb, kavos puodelis šilčiau, kavos puodelis šilčiau usb, kavos puodelis šilčiau, puodelis šilčiau, smart puodelis stovi, homekit jungiklis, sonoff fob.


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: becornce
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]