Kaustytomis Geležies Audinių Laikiklis Tinka Valgomojo Stalas, Virtuvės, Tualeto Ritinėlio Laikiklis Vertikalus Audinių stalčiuko Juoda

  • €10.40
  • €7.08



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Popieriniai rankšluosčiai yra saugomi modernus, paprastas ir praktiškas būdas, kuris užima nedidelį plotą ir išsaugo vertingas prekystalių.

Kietojo struktūra leidžia lengvai ašara popieriniai rankšluosčiai, be atvertimo arba pakreipdami laikiklis.Net ir po daugelio metų naudojimo, vientisos geležies nebus sulenkti.Apskritojo bazės saugo stovėti vertikaliai, siekiant užtikrinti stabilią paramą stalai, stalviršiai ir barai.

Easy-to-clean popierinių rankšluosčių laikiklis gali būti nuvaloma drėgnu skudurėliu ir džiovinti, todėl nėra reikalo nerimauti dėl lašų arba purslų nepriliptų prie skardos.Popierinio rankšluosčio laikiklis gali būti pakrautas su standartinio popieriaus ritinius arba milžinišką popieriniai rankšluosčiai, todėl jūs galite pasirinkti savo mėgstamą prekės ženklą ir pasitikėjimą.

Su įvairių modernaus stiliaus dekoracijas, tai stalviršio aksesuaras gali puikiai atitiktų jūsų virtuvės puošmena, tvirtos geležies truks metus.

Iki suėmimo lenktas strypas, kuris išsikiša iš viršaus ritės, lengvas audinių laikiklis yra lengvai transportuojami.Tai užtikrina, kad audinių, gali būti u sed kur reikia: virtuvė, valgomasis, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, garažas, vaikų kambario ir kt.

Puikiai tinka namų savininkams, kurie nori išlaikyti, popieriniai rankšluosčiai netoliese greitai valymo neprarandant stiliaus ir kitų vingrybių.Pagaminta iš tvirto ketaus, dėl ilgalaikio saugojimo.

dydis:13.5*31.5 cm

Medžiaga:geležis

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 * audinių turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vyras tualetas roll turėtojas, tualetinių reikmenų tualetai, mrosaa tualetinio popieriaus laikiklis, tualetas papir turėtojas, virtuvės skalbiniai saugojimas, laikiklis popieriaus tualetas, valgomasis lentelės baldų mados, juoda unitazo, priedų tualetas, geležies kaustytomis geležies.


  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]