1/32 CaiPo Modeliai " Toyota Land Cruiser Prado VISUREIGIS 2019 Diecast Automobilio Modelio, Žaislai Vaikams, dovana žaisti ekranas Traukti Atgal, Garsas, šviesa

  • €6.53
  • €6.20



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Produkto Aprašymas - Markė: CaiPo - Modelio Pavadinimas: "Toyota Land Cruiser Prado 2019 M-dydis(Automobilio modelio):22.5 cm x 13 cm x 12 cm -Skalė:1:32 -Medžiaga:Metalo,Plastiko,Gumos, Spalva:Balta/Juoda Svoris (Įskaitant originalioje pakuotėje):350g Produkto Savybės:

*Atidarykite Dureles(tik priekines durys)

*Garso

*Patraukite Atgal

*Apšvietimas(tik priekiniai žibintai)

*Lengvai paspauskite įstaiga, šviesos ir garsai, bus įjungti Paketo 1PC 1:32 Automobilio Modelį

Pristatymas: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, PAYPAL adresą.Jūsų PAYPAL adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Laikas: JAV paprastai trunka 7-15 dienų

Klientų Aptarnavimas:

Mūsų klientų aptarnavimo valandą pirmadienis - sekmadienis: 9:00 am-6:00 pm CTT išskyrus Švenčių dienomis: Drakono Valčių Šventė, valstybės Diena ir Pavasario Šventė.Atsiprašome už, galbūt, mums nėra prieinama, kai jums reikia pagalbos dėl laiko skirtumą.Tačiau, mes galime išspręsti šią problemą per 24 valandas.Nuoširdžiai dėkojame už jūsų supratimą anksto.

Apie Atsiliepimą:

Atsiliepimų yra labai vertinami.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės ją išspręsti: 100% komunikacijos, 100% keistis, 100% išsiųsti arba 100% grąžinimo už jus.MUMS NEPATINKA TAS, KURIS PALIKTI NEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ, BE BENDRAVIMO SU MUMIS.Laimingas komunikacijos, laimingas pirkinių patirties!Prašome pasitiki mumis!Mes padarysime taip, kaip mes žadėjome jums.

Grąžinimas:

Prekės gali būti grąžintos for exchange arba grąžinti pinigus per 30 dienų nuo pirkimo.

Rašykite mums techninės pagalbos ir grąžinimo instrukcijos, prieš grąžindamas prekę.Klientas yra atsakingas už grąžinimo laivybos ir tvarkymo išlaidas.

Atsitiktinės žalos produkto neapima gamintojo garantija.

Prašome sekti informaciją, bet grįžti paketai.

(PASTABA:prašome pažymėti savo ebay id ant pakuotės,ačiū)

Susisiekite su MUMIS:

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums "eBay" pranešimo, arba rašykite mums paypal adresą.

Mes jums atsakymą į jūsų užklausą per 24 valandas nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus švenčių dienas.

Be to,Jei esate didelis-pardavėjas, ar jūs turite parduotuvėje arba jums pirkėją jūsų įmonei,jūs galite susisiekti su mumis dėl tolesnio bendradarbiavimo(mes gamyklos).

*Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar negavote jums produktus, po 30 dienų, rašykite mums, mes norėtume išsiųsti arba grąžinti galite gauti savo 100% pasitenkinimo

Žymos: laiškas land cruiser, sniego grandinės, automobilių žaidimas, Automobilio Modelis, corolla, diecast, shikamaru, diecast bakas 132, automobilių diecast modelis welly, dab toyota land cruiser.


  • Tipas: Automobilis
  • Prekės Pavadinimas: WELLY
  • Masto: 1
  • Amžius: > 8 metų amžiaus
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybės: diecast

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]