Anoduoto Aliuminio Bonsai Mokymo Vielos 5-Dydis Starter Set-1,0 Mm,1,5 Mm,2.0 Mm,2.5 Mm,3.0 Mm(147 Metrų Bendro)-Pasirinkite Savo Spalvą(5 Dydis

  • €8.14
  • €6.34



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Šis 5-pack anoduoto bonsai mokymo linija gali būti naudojamas kaip starter kit nustatyti jaunieji bonsai meistras penki iš labiausiai praktinių laidai,ar ekonominių papildymo bonsai laidų patyręs bonsai menininkų ar entuziastai.

Penkių dydžių šį rinkinį, 1,0 mm,1,5 mm,2.0 mm,2,5 mm ir 3,0 mm.5M už sąrašą,50 gramų už sąrašą.

Anoduoto aliuminio yra lengviau apeiti nei vario viela,todėl ji yra lengviau naudotis ir mažiau tikėtina, kad kasti ir pažeisti medžiai.Į anodavimas procesas taip pat pernesa vielos savybių, kad padaryti ją labiau atsparus korozijai ir naudoja šių gražių spalvų, kad geriau papildytų arba įsilieja į savo medį.Aliuminio nebus rūdžių,šių anoduoto laidai bus ne rot

LENGVA SULENKTI:Anoduoto aliuminio mokymo viela yra lengviau apeiti nei vario, tačiau vis dar labai stiprus,todėl geriau pradedantysis bonsai instruktorių ir patogu patyręs bonsai menininkų.

SUJUNGTI LAIDAI:du kartus apvynioti laidai mažesnių gabaritų lygiagrečiai kurti papildomų jėgų veislių jums reikia už jūsų storiausias šakas.

Spalva:Juoda

Medžiaga:aliuminio

Pakuotės Turinys:

5* mokymo laidai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: bonsai molio puodą, gardena purkštuvų, dviračių dalys, didelis, bonsai įrankių rinkinys, dragon švyti žiedas, 3mm aliuminio viela, gitara stotimis vielos, protea, stiprintuvo kojų, fontano vandens.


  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]