Nemokamas pristatymas TSAUTOP Plotis 0,5 m hidrografijos kino aquaprint vandens plėvelė perdavimo WDF1259

  • €7.50
  • €6.38



  • Dalintis:

Papildoma informacija

vandens / Hydrographies Perdavimo Spausdinimo Taikomas įvairių medžiagų, įskaitant plastiko, metalo, keramikos, medžio, akmens, dervos, taip pat gali realizuoti perkelti ant nelygių paviršių,

jos išsaugoti modelis imti mokestį, palyginti su kitų spausdinimo technologijos ir lengvai valdyti,tai, kad spausdinimo išgalvotas.Aprašymas Vandens Perdavimo Spausdinimo Plėvelės, Hidrografijos Spausdinimo Plėvelės , Tirpsta Vandenyje Spausdinimo Plėvelės , Hidrografijos Filmai , 3D Kubinių Spausdinimo Plėvelės, Skysčio Perdavimo Spausdinimo Kino Programą Papuošti daiktų, kurie svyruoja nuo visos visureigių transporto priemonių ir automobilių skydus į mažus daiktus, kaip dviračių šalmus ar otherautomotive apdaila, Automobilių Salonuose, X-box, Ginklus, Taures, Automobilių Dalys, Pelės,Motociklas .Filmai gali būti taikomas visų rūšių pagrindams, įskaitant plastiko, stiklo, medienos, keramikos ir metalo.Didžioji dalis, jei elementas gali būti panardinamas į vandenį, hydro-grafinis proceso gali būti naudojamas.Plėvelės Plotis Paskutinį laišką kiekvieno modelio pavadinimas: A-100CM ; B-50CM Filmas Modelius Anglies Pluošto, Kaukolė, Kamufliažas ,Medžio, Marmuro ir Akmens, , Gyvūnų Odos,Animacinių filmų, Royalty Modelis,Metalo Privalumai 1. Aukštos Kokybės: Mūsų Vandens Perdavimo Spausdinimo Filmas gavo 99% didesnis teigiamų atsiliepimų iš klientų visame pasaulyje. 2. Geriausios Kainos Konkurencingos kainos per mažas, kad, Didelis nuolaidą daug, kad. 3. Pristatymas laiku : We will ship užsakymą po apmokėjimo per 2-3 dienas) 4. Geriausias aptarnavimas Po pardavimo: mes pateikiame jums Vandens Perdavimo Spausdinimo įgūdžių mokymas, Naudinga, pataria. 5.Įvairių Vandens Perdavimo Spausdinimo Filmas Modelius 6. "Royalty Populiarus Vandens Perdavimo Spausdinimo Filmas : Mes sukūrėme mūsų pačių modelius, kai kurie modeliai tik iš mūsų įmonės.

7. Pritaikymas: Mes taip pat gali spausdinti savo dizainą, prašome siųsti mums kurti nuotrauką .AI formatu.Tai bus jūsų honorarų modelį, mes niekada parduoti savo honorarų modelį prie bet kurios trečiosios šalys.

HYDRO PANIRIMAS PROCESĄ REGULIARIAI PANIRIMAS

Hydro Lįsti 1 Žingsnis: Valymas Paviršiaus Pasirengti Bazinė Danga

Įsitikinkite, kad elementas yra labai švarus ir be dulkių, riebalų, pastatytas iki nešvarumų ir vandens.Tai hydro cinkavimas panardinant rinkiniai ateiti su scotch trinkelėmis ir gabalas 800 smėlis šlapias/ sausas švitriniu popieriumi, kurie gali būti naudojami lengvai nusitrinti dalis jums yra panirimas.Tai sukuria mechaninė klavišą, kad gruntas gali užmegzti ryšį su savo dalį.Gera dalis ir dėvėti pirštines, kad išvengtumėte riebalus nuo savo rankas ant jo prieš tapybos ir taikant savo hidro panirimas spausdinti.Dabar pora latekso pirštinės pateikta.Nuo šio taško į priekį visada dėvėti pirštines, kai neliesti savo daiktą.Tai yra užkirsti kelią bet riebalai gauti į elementą iš savo pirštus, kurie gali turėti įtakos, kaip dažai reaguoja ir sukelti problemų su panirimas.Naudojant taktiką šluoste, su sąlyga, ištrinti elementą, kruopščiai pašalinti visas likusias dulkes/nuolaužos prieš pradmenų.Tai paliks jūsų prekė labai švarus ir pasirengęs už kitą žingsnį hidro panirimas procesas

Hydro Panirimas Žingsnis 2: Gruntavimas ir Bazinė danga

Šalia hidroelektrinės panirimas procesą, jūs norite taikyti gruntas.Mes teikiame geras iš visų pusių gruntas, kurios yra baltos, juodos ar kitų spalvų.Po drebulys gali energingai 2-3 minutes taikyti šviesos dulkių sluoksnį.Palaukite 10 minučių ir tada taikyti šiek tiek sunkesnis kailis.Laukti dar dešimt minučių, ir tada taikyti tai, kas turėtų būti jūsų galutinį sluoksnį.Išvengti skuba, kai taikant dažų, nes ji gali sukurti reakciją, kaip tirpiklių, išgaruoti ir dažai yra chemiškai prisirišimą prie prekės.Jei elementas vis dar nėra tolygiai padengtų tada toliau pridedant paltai, kol jūs esate patenkintas, tai būtų tolygiai padengta.Bet veikia gali būti pašalintas, kai sausojo su švitriniu popieriumi, pateiktas jūsų hidro panirimas rinkinys.Į kitą žingsnį savo hidro panirimas projektą.Palaukite vieną valandą, dalį, turi būti visiškai sausas, prieš pereinant prie sekančio žingsnio.

Kitas žingsnis-hydro panirimas procesas, taikant atitinkamus base coat.Mes tiekiame spalvą, mes rekomenduojame, su jūsų filmas, jei yra vienas.Jei filmas yra skaidri dalis jų, jums bus pateikiamas kartu su dažų spalva, kurią pasirinkote.Dažų, mes tiekiame į aerozoliniuose flakonuose yra automobilių grunto sluoksnis dažų.Tai aukštos kokybės dažus, kurie gerai dirba su pradmenų ir mūsų filmus ir atlieka gerai iš aerozolis gali.

Hydro Panirimas 3 Žingsnis:Pirmasis Džiovinimo Hidro Panirimas

Kaip su gruntu, vengti taikyti per daug vienu eiti.Sukurti su mažais paltai norėdami pradėti su, leidžianti dešimt minučių džiovinimo laiko tarpais tarp sluoksnių.Leisti dalis 80% sausas 10minute (60℃-200℃temperatūros nustatymas priklauso nuo medžiagos) džiovinimo krosnyje arba tunelį, prieš pereinant į kitą etapą hidro panirimas procesą.

Žymos: aquaprint, aqua spausdinti, karinės hidrografijos filmas, hidrografijos filmas, aquaprint filmas, filmas spausdinimo vandens perdavimo, cinkavimas hydro, hidrografijos kino spausdinti, hidrografijos filmų grafika, filmas vandens.


  • Elemento Tipas: Lipdukai & Lipdukai
  • Modeliai: Anglies Pluošto, Kaukolė, Liepsnos, Camo, Mediena, Marmuras
  • Vandens Perdavimo Spausdinimo Filmų Programą: plastiko, stiklo, medienos, keramikos ir metalo
  • Medžiagos Tipas: pva
  • Elemento Ilgio: 0m
  • Vandens Perdavimo Spausdinimo Kino Funkcijos: Tirpsta Vandenyje Dilimui Atsparumas
  • Vandens Perdavimo Spausdinimo Plėvelės Storis: 0.03 mm-0.04 mm
  • Produkto pavadinimas: Vandens Perdavimo Spausdinimo Plėvelės, Hidrografijos Filmas
  • Specialios Funkcijos: Asmeninį apdaila
  • Prekės Pavadinimas: tsautop
  • Prekės Svoris: 0.3kg
  • Vandens OperationTemperature: 25~35 Laipsnių Celsijaus
  • Vandens Perdavimo Spausdinimo Kino Medžiagos: pva
  • Elemento Aukštis: 0.6m
  • Elemento Plotis: 0.5m

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]