Vonios kambarys Dušo Užuolaidos Pelėsių atspari Tepalui Pasiskirstymo Užuolaidos Nustatyti Punchless Vandeniui Permatomas Užuolaidos Vonios kambarys

  • €19.08
  • €11.83



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Kulka Taškų:

1、SAUGUS ir EKOLOGIŠKAS: Mūsų dušo įdėklas yra pagamintas su bekvapis, PVC-free, netoksiškas, be chloro, " eco-draugiškas,nebus atskleisti savo šeimos ir aplinkai kenksmingų cheminių garų, gera ir saugu jūsų šeimos sveikata.

2、3D PATRAUKLUS DIZAINAS: Labai modernus ir madingas aišku, pearl white 3D akmenukas dizaino, kuri leidžia pakankamai šviesos, kad atėjo ir jums turėti privatumo .2 Dydis pasirinktas. 200*180cm/78.74*70.87 in);180*180cm/70.87*70.87 į.Tinka daugumai standartinio dydžio, vonia arba dušas aukščio ir tinka tiesus ar lenktas dušo linijinės juostos.

3、TVIRTAS & PATVARUS: storas dušo linijinės kilpų niekada ašarų, nes aplink sustiprinti ir nerūdijantis metalo įvorės papildomas dvigubo sluoksnio apsaugos ir užtikrina ilgalaikį naudojimą.Tai yra 0,2 mm, pakankamai tvirtas, nei įprasta linijinės, kuris yra 0,1 mm arba 0,15 mm.Gali būti naudojama kaip užuolaida vien tik arba linijinės.

4、HEAVY DUTY: dušo užuolaidos yra labai storas, tvirtas ir stiprus, ir ji neturi skristi ar perkelti su oro srautą, taip pat nebus stick jums, kai dušu.

5、AUKŠTOS KOKYBĖS: Dušo įdėklas yra pagamintas iš EVA medžiagos, jokio kvapo, jokio chloro labiau sveikiau vonios kambarys aplinką jums ir jūsų šeimai.Dėmėms atspari, atsparus vandeniui laikyti sluoksniu, švari ir šviežia saugus dušas ir vonia, aplinka, nereikia jaudintis gėdingai dėmių nebėra.

Savybės:

PVC-free, netoksiškas, be chloro, draugiškas aplinkai.

Atsparus vandeniui, minkštas, gumos medžiagos užtikrina puošmena

3D akmenukai!Concavity ir blizgesį

12 rūdžių įrodymas, metalo grommets, įskaitant 12 kabliukų.

Dydis: apie 180*180cm/70.87*70.87 į.

Priežiūra:

Ne-skalbti mašinoje.

Nėra sausas valymas.

Valykite jį su drėgnu skudurėliu.

Rekomenduojama paversti jį visiškai, ir leiskite jam išdžiūti prieš naudojant, ir naudoti jį kiekvieną dieną.

Pakavimo Sąrašas:

Akmenukas vandeniui dušo užuolaidos linijinės*1

Kablys*12

Žymos: dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, electr motoroleris, persiana, dušo užuolaidos buda bambuko, vonios kambario užuolaidų komplektas, pertvara, Dėžutė, uždangą gyventi kambarys, koralų vonios užuolaidos.


  • Modelio Numeris: EM00992
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Stilius: Europa
  • modelis: GEOMETRINIO

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]