TRIGO Grandinės Saugiklis Dviračiais, Dviračių Likti Priekinių Šakių Apsaugos Road dviračiais, dviratis, dviračio grandines raštas

  • €4.93
  • €3.45



  • Dalintis:

Papildoma informacija

TRIGO GRANDINĖS SAUGIKLIS SUNKU

svoris: 20g

perdirbti medžiagą

kainos yra už vieną gabalas

Pranešimas : Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas , vidutinis pristatymo metu yra apie 30 dienų, bet kartais tenka laukti apie 40-60days .Jei jums reikia mūsų produkto skubos, nereikia pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti AVS .

Mes skiriame sau, kad aukštos kokybės, tačiau pigiai anglies dviračių dalys, kviečiame kooperatyvo narių visame pasaulyje didmeninė ir pagaminti pagal užsakymą.Kas daugiau, mes galime priimti "PASIDARYK pats" produktų, tokių kaip įtraukti savo vardą ir pavardę, pakeisti spalvą ir jūsų norėčiau modelis.

Vežimą:

1, Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

2 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali susisiekti su mumis per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 pirkėjui prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų arba grąžinti pinigus.

Mokesčių:

Mes bus paskelbti mažos vertės.Tačiau mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: grandinės raštas, grandinės apsauga žmogus, Desertinės šakutės, mtb grandinė raštas, necklac, derbi grandinės raštas, cubrebotas ciclismo, trumpas mtb grandinė, grandinės valiklį, dviračių grandinės raštas.


  • Modelio Numeris: trigo

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]