BM35 BM36 BM37 BM38 BN34 Baterija Xiaomi Redmi 5A 5.0" Mi 4C 5C 4S 5S Plius Mi4C Mi5S Mi5C Pakeisti Ličio Polimero Bateria

  • €9.53
  • €9.06



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, Kaunaskitaip.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Svarbu:

1 100% Originalus Xiao Mi bateriją ir realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Mes siūlome originalų kokybės ir 1 metų garantija, Jei nesate patenkintas nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!BM35 : Už Xiaomi Mi4C Mi 4C Baterija 3080mAh BM36 : Už Xiaomi Mi5S Mi 5S Baterija 3180mAh BM37 : Už Xiaomi Mi5S Plius Baterija 3800mAh BM38 : Už Xiaomi Mi4S Mi 4S Baterija 3260mAh BN34 : Už Xiaomi Redmi 5A 5.0" Battert 2910mAh

Kas yra sklype?

1* baterija

1* Įrankių Rinkiniai

Grįžta Ir Garantija

1. Šis produktas turi 12 Mėnesių garantija.

2. Visiems grąžintas prekes, pirkėjas TURI susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą.

3. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2.Mes visada stengiasi suteikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui, tačiau avarija gali atsitikti, kartais, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokį klausimą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Prašome atkreipti dėmesį:

Gavusi naują bateriją, prašome neskubėkite įkrauti.Pirmasis baterijos Viduje likusi energija yra visiškai išnaudotos , tada nuolat mokestis nuo šešių iki aštuonių valandų .

Pakartokite pirmiau žingsnis du kartus, gali pasiekti geriausių rezultatų, naudojant baterija.Po ketvirtosios įkrovimo tik 4 iki 6 valandų per mokestis.

Žymos: oficialus xiaomi, 37v, xaiomi mi4c baterija, vernee x, pirkti xiaomi baterija, baterija mi bm37, baterija bm37, baterija bm36, baterija bn34, baterija bm35.


  • Suderinamos Prekės: Xiaomi
  • Baterijos Talpa(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Modelio Numeris: BM35 BM36 BM37 BM38 BN34
  • Kokybės Sertifikavimo: ce

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]