Dviratį Dviračiu, Kalnų Suku Varantys Kamščiatraukis Šalinimas, Remontas Extractor Dviračių Extractor Apačioje Laikiklis Dviračių Crankset Pedalo Pašalinti

  • €3.67
  • €2.56



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės: *1. Tiesiog išimkite varžtą į suku ranka su raktu. *2. Varžtas apatinėje juoda dalis įrankis tvirtai į suku. *3. Užsukite sidabro gabalas įrankių ir priveržkite jį toliau, kol suku pradeda judėti. *4. Lengva naudoti ir tinka pradedantiesiems. *5. Tinka standartinės stačiakampio formos kūgis. *6. Stipri ir tvirta konstrukcija.Specifikacija: [Vardas, pavardė], Dviračių crankset įrankis [Medžiaga] 45# anglies plieno, aušinimas gydymas, stipresnis kietumas, cinkuoto paviršiaus [Funkciją, dviračių, neįtikėtinai stiprios yra išardyta, su išmetiklis strypas yra ilgesnė, ir aikštėje burną ir spline, neįtikėtinai stiprios ir alkūninius gali būti išardyta, kuris yra daugiau praktiškas ir patogus. [Weight1] 120 gramų Pristatymo kiekis: 1 * Universalus Dviratis Švaistiklio Nuėmiklio Įrankis, Pastaba: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai spalva-sukalibruotas, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukų ir daiktų, kuriuos matote.Prašome suprasti. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: crankset, dviračių suku extractor, ciklo rankena juostinis indikatorius, dviračio pedalas kamščiatraukis, mtb pedalas, dviračių kamščiatraukis, dviračių apačioje laikiklis įrankis, suku rankos įrankis, dviračių vežimo, dviratis mtb.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: dviračių remontas ištraukimo įrankis

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]