Briaunoti čiuptuvas Dildo už Hismith Kliclok Sekso Mašina, siurbtukas silikoninis dildo sekso mašina moterų vibruojantis dildo

  • €25.66
  • €20.53



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Hismith yra dizaino, technologijų plėtros ir gamybos integruotos įmonės.mes sutelkti dėmesį į high-end sekso staklių projektavimas ir gamyba.Mūsų tikslas yra padėti mūsų klientams siekti galutiniam malonu į privatų gyvenimą.Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir win-win su kitais prekių ženklais.Tai 8.25" silikoninis dildo yra aukso spalvos, super minkštas ant paviršiaus, jis yra šiek tiek lenktas geriau patirtį.Jei norite, kad realus seksualinio kelionę, tai yra jūsų geriausias pasirinkimas.PRODUKTO DUOMENYS: Medžiaga:100% Premium silikoninis Dildo Bendras Ilgis: 8.25 cm/21cm Įterpti-gali ilgis: 7 coliai/18cm Skersmuo: 2.2 " colių/5,5 cm Dildo Neto Svoris:506g (1.11 LBS) PASTABA: 1. * Jūs turėtumėte naudoti, kai tepalas prieš žaisti su vyrų stroker (Geriau naudoti prezervatyvą). 2 * nenaudokite silikono pagrindu tepalas,kad gali pakenkti rankovėmis 3 * Prašome sausu oru po valymo,laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo tiesioginių saulės spindulių 4 * Niekada įdėti PVC silikoninis žaislas su rankovėmis, jie bus pagaminti cheminės reakcijos ir pakenkti jiems abiems.Hismith yra dizaino, technologijų plėtros ir gamybos integruotos įmonės.mes sutelkti dėmesį į high-end sekso staklių projektavimas ir gamyba.Mūsų tikslas yra padėti mūsų klientams siekti galutiniam malonu į privatų gyvenimą.Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir win-win su kitais prekių ženklais.Kas yra KlicLok Sistema ---KlicLok sistema yra Aštuonių kvadratinių jungtis, skirta ne nugara veržlus.Labiau pastovus nei kitų jungtis sistemų, laikyti priedus poziciją, pasakyti " ne " rotacija. ---KlicLok Sistema yra greitai prisijungti ir atleidus sankaba sprendimas, padės vartotojui pakeisti priedus trumpą laiką, tikrai neįprastas patogumui ir greitai.DEKLARACIJA: Visi produktai renkami rankiniu matavimo,nuoroda tik!Be to, Šis produktas suderinama tik su Hismith Premium Sekso Mašina su KlicLok Sistema Meilės Mašina.Jei jūs norite jį naudoti kitas prekės ženklas sekso mašina su įvairių jungtis, prašome susisiekti su Hismith paramą gauti teisę adapteris

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau:

Jei yra kokių nors problemų su mokėjimo, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Pristatymas bus surengtas per 7 dienas nuo užpildytos mokėjimo.Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes laiku, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga, ir būti savo mobiliojo telefono numerį.

2.Mes siūlome daug metodas siuntą,tokių kaip Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, Singapūras Paštu, nyderlandų Pašto, PostNL, Aramex, rusijos Orą.Mes jums pasirinkti labiau tinkamą ir greitesnis būdas jums .

3.Galime pasiūlyti bet kokį pristatymo būdą, ką nori.Mes greitas pristatymas metodas taip: DHL, EMS, "Fedex", UPS, Rusija Express

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekes galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas po to, kai gavote prekes.

2. Jei prekes gavote ne tas pats su aprašyme arba turite kokybės problema prašome pasiūlyti įrodymų.Mes jums kitų naujų prekių su jūsų kitą, kad arba mes galime suteikti jums pakankamai grąžinti pinigus.

3. Jeigu jūs norite grąžinti prekes atgal, tiesiog, nes jūs asmeninės priežasties, tada reikia mokėti krovinių.

4. Prašome nesiųsti atgal savarankiškai, nepasitarę su mumis.

Į prekių kainą nėra įskaitant tarifų.Jei kai kuriose šalyse, muitinės, reikia imtis tarifų, tada reikia mokėti.Labai ačiū!

Holiday&savaitgalį, nėra įtrauktos į darbo dienų.Tiesiog nuoroda tik.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad esate patenkinti punktas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Jei turite kokių nors klausimų, vėliau, maloniai prašome informuoti mus, mes stengiamės padėti jums ją išspręsti.

Žymos: netikras penis dirželis, mano sekso žaislai, vibrat, sekso mašina dildoe, ilgas analinis dildo, analinis gyvatė, dildo vac-u lock, dildo drakonas, dildo realistas, įranga lytis.


  • Medžiaga: Medicininio Silikono
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Tinka: HISMITH Kliclok Sekso Mašina
  • Savybės: Metalo sekso mašina Adapteris
  • Dydis: 21*5.5cm
  • spalva: Aukso
  • Sekso Dildo: Sekso Mašina Priedai
  • Prekės Pavadinimas: HISMITH
  • Elemento Tipas: Metalo Sekso Mašina Dildo Areštas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Sekso Mašina Priedai
  • Sekso Žaislai: lytis varpos suaugusiems
  • GAMINIO NUMERIS: HSA46-F
  • Svoris: 506g

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]