VEVOR 250W Elektros Nutekėjimo Švaresnis 230V Nutekėjimo Vamzdžių Valymo Mašina Profesinės Drenažo Vamzdis Unclogging Mašinos Ilgis 30m

  • €142.99
  • €128.69



  • Dalintis:

Papildoma informacija

VEVOR 250W Elektros Nutekėjimo Švaresnis 230V Nutekėjimo Vamzdžių Valymo Mašina Profesinės Drenažo Vamzdis Unclogging Mašinos Ilgis 30m

Produkto Aprašymas

250W mašina įrengtas galingas variklis, kuris įjungia spirale pagal laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę, esant 400 aps. / min.Trijų pakopų jungiklis įjungia spiralės norima kryptimi arba sustoja rotacija.Metalo Apvalkalo išorinis apvalkalas yra pagamintas iš kokybiškos medžiagos, jį ne taip lengva nutraukti.Apsaugoti vidinės dalys pat.Priekį ir Reverso Jungiklis Plastiko sidabro išlydyti kontaktinis jungiklis.Ji yra paprasta naudoti, saugesni ir patvaresni už jus.Gryno Vario Viela Variklių Varinės vielos variklis pasižymi geresniu laidumu ir mažo pasipriešinimo, todėl tai nėra lengva sudeginti ir didelės spartos eksploatavimo efektyvumas yra siūloma.Mangano Plieno Spyruoklės Pagamintos iš mangano plieno, tvirtos ir atsparios rūdims, puikiai kietumas, didelio stiprumo, greitai, korozijai, ir tinka posūkį.Sutirštės Dirbti Su nešiojamuoju rankena, tvirtas ir patvarus, lengvai perkelti, lengva naudotis, you don ' t turi būti stiprus, dirbant su mašina.Platus Taikomas tualetas, praustuvas, grindys kanalizacija, virtuvės, vonios kambario, grindų kanalizacijos.Jūs galite naudoti ją savo namuose, virtuvėje, vonios kambaryje ir net savo biuro erdvę.

Funkcija 【METALINIU korpusu】- išorinis apvalkalas yra pagamintas iš kokybiškos medžiagos, jį ne taip lengva nutraukti.Apsaugoti vidinės dalys pat. 【DVIEJŲ krypčių JUNGIKLIS】- Plastiko sidabro išlydyti kontaktinis jungiklis.Ji yra paprasta naudoti, saugesni ir patvaresni už jus. 【MANGANO PLIENO PAVASARIO】- iš mangano plieno, tvirtos ir atsparios rūdims, puikiai kietumas, didelio stiprumo, greitai, korozijai, ir tinka posūkį. 【GRYNO VARIO VIELA VARIKLIŲ】- Vario viela, variklis pasižymi geresniu laidumu ir mažo pasipriešinimo, todėl tai nėra lengva sudeginti ir didelės spartos eksploatavimo efektyvumas yra siūloma. 【PLAČIAI NAUDOJAMI】- Taikoma tualetas, praustuvas, grindys kanalizacija, virtuvės, vonios kambario, grindų kanalizacijos.Jūs galite naudoti ją savo namuose, virtuvėje, vonios kambaryje ir net savo biuro erdvę.

Specifikacijos

Maitinimas: 230 V, 50 Hz

Galia: 250W

Sukimosi greitis: 400 aps / min

Valymo vamzdis dia.: 20-100mm/0.8-3.9 colių

Maks.Darbinis ilgis: 30M

Pakuotės Turinys

1 x visą komplektą vamzdžių valymo mašina

1 x Spiralės rinkinys

6 x Pjovimo įrankiai

1 x Raktas

1 x Odos pirštinės

Apie VEVOR

Taicang Vevor Mašinos, Įranga CO.,LTD.Mes skraido daugiau nei 1000 rūšių mašinų ir įrangos gaminių,ir užsiima tarptautinis verslas 10 metų.Šiuo metu,mes turime daugiau nei 200 darbuotojų.

Mūsų koncepcija isMarket orientuotos, pagrįstos klientų aptarnavimas

Per metų praktikos,esame sukaupę vertingos patirties, mechaninės įrangos pramonę,kuris suteikia mums galimybę aptarnauti įvairių šalių įmonių.Ateityje,mes jums suteiksime pilną žaisti mūsų pranašumus mechaninė įranga, pramonės ir aktyviai dalyvauti statybos ofthe Šilko Kelias Ekonomikos Diržo ir 21-ojo Amžiaus Jūrų Šilko Roadto pasidalinti aukštos kokybės gamybos pajėgumus ir abipusės naudos.

Žymos: drainer cleaner, šilumokaitis vandens, oro dyzelinis šildytuvas, lazerio vevor, siurblys 250w, šilumos siurblys vandens, bendrieji vamzdynų valymo mašinos, arbata 250w šildytuvas, šilumos siurblys vandens šildytuvas, tekinimo vevor.


  • Modelio Numeris: GDSTJ250WGQ750001V2
  • Tipas: Šilumos Siurblys Vandens Šildytuvo Dalys
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]