NFC PM3 RDA Rašytojas IC 13.56 MHZ USB Prievado Nemokama Programinė įranga, NFC RFID Skaitytojui Rašytojas Rda Nfc Kortelę Kopijavimo Klonas Kreko

  • €4.90
  • €3.92



  • Dalintis:

Papildoma informacija

NFC PM3 RDA rašytojas IC 13.56 MHZ kortelių skaitytuvas kopijuoklis popierinės kopijavimo aparatų matricos visą dekodavimo funkcija, Mieli draugai, kadangi yra dviejų tipų PM3 šilkografija, gaminamas gamykloje prieš, vienas yra PM5 ir kitas yra PM3. Ateityje, mes iš tikrųjų siųsti PM3 versija, šilkografija.Nes ji yra šiuo metu aktyvių prekės KODAS schema negali būti keičiamos. .Specialus pranešimas, Tai yra vienas IC mašina!Savybės ir specifikacijos: funkcija: 1) Departamento duomenys gali būti redaguojami 2) IC kortelė 3) Parėmė skaityti ir rašyti dažniai: 13.56 MHz (ISO1443A / B) 4) Kortelių skaitytuvas parama: UID, S50 5) Parašyti kortelės palaikymas: Mifare UID. 6) Mažų ir nešiojamų. 7) Atkreipkite dėmesį, kad PM3 palaiko kopijavimas, rašymas ir dekodavimo IC 13.56 mhz korteles.Jis gali įtrūkti dauguma (bet ne visi) kortelės užšifravimas. 8) Analoginis Telefono NFC Palaikomos operacinės sistemos -Windows 98, ME, NT, 2000, XP, 2003 m.- "Windows XP", x64, 2003 x64, Vista x64, Windows 7 , Windows 8, Windows 10 Dėl įvairių komunikacijos protokolus, šio įrenginio nepalaiko skaitymo ir rašymo galios kortelę.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo, personalo parduotuvėje, mes jums atsakys stions jums Plotas: Ekrano įrenginio informacija, ryšys informacijos ir kortelės skaitymo informaciją.Zonoje B,: asmens TAPATYBĖS kortelė operacija.C zona: IC kortelės operacija.Erdvės D: Šis detektorius veikia (ne atviri).Plotas E: Naudokite žinomas slaptažodį iššifruoti IC kortelės.Plotas F: Įvesti kortelės numerį.Jūs galite pasirinkti tarp kablelio ir šešioliktainis kortelių numerius.Erdvės G: Vartotojo parametrai ir duomenų analizė. (Dar atviras), Plotas H: Ekrano operacijos būseną.I rajonas: Rodo sektorių krekingo IC kortelės, 40 sektoriuose, S70 kortelės, 16 sektorius S50 kortelės numerius atstovauti sektoriuose.Ne., vienas tinklelis yra sektorius, kairės blokas yra svarbiausias, ir į teisę blokuoti atstovauja B mygtuką; skaitydami ar iškoduoti, Kai kodas yra sėkmingas, jis yra žalia, ir kai dekodavimo nepavyksta, tai raudona, o raudona ir geltona mirksi, tuo pačiu metu, rodo, kad sprendimas buvo išspręsta.Kodas procesą.Plotas J: Ekrano IC dekodavimo blokuoti duomenis.Plotas K: IC kortelės duomenys gali būti importuoti.

Žymos: nfc usb, klon kentauras pedalas, softwar, rfid žymė, kopijuoklio rda, Proxmark3, kortelių skaitytuvas rašytojas, ip68, clone trooper, legenda zelda nfc korteles.


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: NFC-PM3
  • Prekės Pavadinimas: HACHANLUN
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]