2 VNT. Medienos Kabliukas prie Sienos tvirtinamas Derliaus Vieno Kablio Hat Stovas Rankšluosčių Kabykla Medienos Sienos, Kabliukais, Sienos Dekoratyvinis Organizatorius

  • €11.19
  • €7.61



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Medžiagos:natūrali mediena, sveikas ir ekologiškas.

Unikalus dizainas:nuožulnus dizainas leidžia lengviau pakabinti drabužius ir kitus daiktus, ne nerimauti nukristi.Puikus striukės,paltai,kepurės,šalikai ,puodeliai ,ausinių ir daug daugiau

Supaprastinti, gražus apdailos mediena, modernus, bet atrodo natūraliai.Minimalistinio saugoti,padėti, palaikyti, tvarkinga išvaizda.Padeda gauti jūsų namuose organizuotas.Tinka jūsų svetainė,miegamasis,virtuvė,skalbimo kambarys ar biuro.

Minimalistinio skandinaviško puikiai surištas mediniai drabužiams formos ir spalvos atrodys puikiai į savo kambarį, miegamieji, vonios kambarys, kabliai, virtuvė, parduotuvės, kavos baras, sodas, sienos ir kt.

Paprasta ir lengva įdiegti.Tik pora minučių ir jums bus įdėti medienos kailis kabliai ant sienos.

dydis: 15.5 x 2,5 cm

Spalva: Medienos

Pakuotės Turinys:2 x Sienos Kabliukų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: Ranka kablys, monitoriaus laikiklis, grindų stovas tv, prijungti tv prie sienos, šildomas rankšluostį stovo, sieninis laikiklis, kawaii, keychain stovo, mini žaislas, pakabos, lentelėje testeris, dekoro kablys.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]