2x5m juostelės LED Juostelių Šviesos RGB Vandeniui SMD 5050 AC 110-240V rgb String Diodų Lanksčios Juostelės Nuotolinio Contoller+Adapteris

  • €35.39
  • €23.36



  • Dalintis:

Papildoma informacija

2x5m / 32.81 ft 300leds juostelės žibintai rinkinys, pakankamai ilgas, kad pasiektų aplink savo kambarį ir šviesos visą vietą aukštyn.Galima valdyti IR nuotolinio valdiklio per 8m nustatyti savo apšvietimo efektai, puikus dekoratyvinis apšvietimas, švenčių, renginių, šou, parodos, vestuvės, gimtadienis, šokių šalis, Kalėdų.

Savybės: 【300leds Juostelės Šviesos Rinkinys】: 2 ritinėliai, 5m LED šviesos juostelės su 150 led kiekvienas , iš viso 10m su 300 led, super ryškus, bet veikia su žemos temperatūros & mažo vartojimo. 【RGBW Spalva Keičiasi】: yra 20 pagrindinių spalvų ir 6 "PASIDARYK pats" spalvų, leidžia jums PASIDARYK pats įvairių apšvietimo stilių, priklausomai nuo jūsų nuotaikos. 【Kelių Apšvietimo Režimai】: 6 apšvietimo režimai pasirinktinai: automatinis / blykstė / 3 arba 7 spalvų šuolis / 3 arba 7 spalvų blukimo, apšvietimo greičio ir ryškumo reguliuoti. 【Cuttable Ilgis】: Kas 3-led cuttable nepažeidus poilsio juostelėmis, pagal jūsų įdiegti reikalavimas. 【Stipri, Lipni Juosta】: lipnios juostos gali būti tinkami, bet sauso ir lygaus paviršiaus, lankstus įrengti bet kur, kur jūs norite. 【Plačiai Taikyti】: Jis yra plačiai naudojamas vidaus apdaila, kiemo, sodo, virtuvės, viešbučiai, klubai, prekybos centras, barai, parduotuvės, restoranai.

Techniniai duomenys: Medžiaga: PCB & dervos klijai Adapteris: E-U adapteris, Įvestis: AC 110-240V 50-60Hz Išvestis: DC 12V 6A LED kiekis: 2 * 150pcs 5050 Šviesos spalvos: RGBW Spindulio kampas: 120° Nuotolinio baterijos: 1 * 3V / 150mAh CR2025 Nuotolinio valdymo atstumas: iki 8m Įrodymų lygis: IP65 Tarnavimo laikas: 20,000 h Šviesos ilgis: 5m / 16,4 ft juostai Kabelio ilgis: apytiksl. 2m / 6.56 ft Nuotolinio dydis: 123 * 55mm / 4.84 * 2.17 Pakuotėje svoris: 830g / 1.83 lb Pakuotės dydis: 190 * 183 * 72mm / 7.48 * 7.20 * 2.83 į

Pastabos: 1. Perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudojimą atidžiai. 2. Juostelės šviesos turi būti naudojami pagal 12V. 3. Šviesos, IP65 vandeniui atsparus, gali būti naudojamas lauke, bet nemerkite jo į vandenį.

Paketų Sąrašo: 2 * 5m Juostelės Žibintai 1 * Adapteris 1 * infraraudonųjų SPINDULIŲ Valdytojas 1 * Nuotolinio Valdymo pultas 1 * Vartotojo Vadovą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kaunaskitaip.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kaunaskitaip.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: 12v led juostos, aklas laido, spalva keičiasi led juostos, led rgb, kontrolės led wifi, valdytojas rgbw led juostos, lempa led, bmt juostelės, cree led, led.


  • Specifikacijas (šviesos karoliukai / m): Kita
  • Prekės Pavadinimas: Tomshine
  • Šviesos Diodų Skaičius/M: 30
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • LED Lustas Modelis: SMD5050
  • Juostelės tipas: SMD
  • Proga: Gyvenamasis Kambarys
  • LED Lustas gamintojas: Kry
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Modelio Numeris: RGB Juostos Žibintai
  • Elektros Energijos Gamybos: Jungiklis
  • Įtampa: Other
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Energijos sąnaudos (W/m): led juostos
  • Sertifikavimo: ce
  • Elemento Tipas: Juostelės
  • Vidutinė trukmė (val.): daugiau nei 20000h
  • Spalvos Temp(K): Spalva Keičiasi Virvę Žibintai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]