Stiklinį Mėgintuvėlį Vaza Sodinamoji Gėlių Vazonai su Mediniu Stovu Stovo Hydroponic Augalai Bonsai Puodą Namų Stalo Sodo Puošmena

  • €12.91
  • €9.94



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

[Labai propagators]-Prefektas už propagations ir auginiai!Propaguoja savo įrenginio kūdikiams stilius, plonas stiklo taros suteikia daug erdvės augalų šaknys ir visiems yra matoma stebint jo augimo sąlyga.

[Hydroponic Augalai Savininkas]- Paprasta atrodo tinka dauguma augalų ir gėlių, mėgsta Afrikos violetiniai, Lucky Bamboo, Rožių, Tulpių, Pelargonijų, Taikos lelija, Amaryllidaceae, Gerbera, Saulėgrąžų, Gvazdikų, net Žolė.

[Minimalistinis Išvaizdą]-medienos džiovykla Gamtinių Retro Spalvos kartu su 5 skaidraus stiklo vamzdžiai.Gražus būdas rodyti dirbtinės ar šviežiai skintos gėlės, mišrios puokštės ir vandens įsišakniję augalai, skirti namų dekoro į kambarį, tualetas, valgomasis kambarys ar biuro.

[Puiki Dovana]-Puikus gėlių išdėstymas, namo apdailos, taip pat įvairios dovanų idėjos.Gražus pristatyti jūsų gamtą mylintis, Vyras, Moteris, Vaikai, Sodininkai, Saldus vestuves apdaila, tėvo dienos dovanos

[High Medžiaga]-Stiklo vazos yra pagamintas iš natūralios medienos, Unikalus Gamtos Retro Medienos Spalva.Medienos lengvas, bet tvirtas.Aukščiausios kokybės stiklo, lygus, be įbrėžimų.Nuimamas tvirtas stiklo vazos yra labai patogu valyti ir pripildyti iš naujo.

Techniniai duomenys:

Produkcijos Pavadinimas: Mėgintuvėliai Vaza

Medžiaga: Stiklo, medienos

Modelis bei Dydis: 3 15*18cm, Nustatyti 5 23*18cm

Komplektą Sudaro:

Medinis rėmas x1

3 skyles arba 5 skylių stiklinis vamzdelis x1

Mėgintuvėlį teptuku x1

Žymos: stiklo vaza, dekoro vaza, dėžutė medinė vaza, hydropon, mėgintuvėlį vaza, augalų mėgintuvėlį, vaza, mėgintuvėlį stiklo vazos, lemputė sodinamoji, gėlių stovas.


  • Medžiaga: Stiklas
  • Dydis: M
  • Funkcija: Stalo Vaza
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]