Priimančiosios Aušinimo 3-Ventiliatoriaus Aušintuvas Žaidimas Išorinių Priedų, Super Aušinimo Ventiliatorius Pratęstas USB Sąsaja PS5 Konsolės lengvas Ir Kompaktiškas

  • €16.42
  • €9.85



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Priimančiosios Aušinimo 3-Ventiliatoriaus Aušintuvas Žaidimas Išorinių Priedų, Super Aušinimo Ventiliatorius Pratęstas USB Sąsaja PS5 Konsolės lengvas Ir Kompaktiškas

Savybės:

Suderinamumas: Super aušinimo ventiliatorius skirtas PS5 žaidimų konsolę.

3-Ventiliatorius gulsčiosios: aušintuvą sudaro 3 ventiliatoriai tolygiai išsklaido šilumą ir greitai išsklaidyti šilumą iš viso PS5 sistemą, apsaugo nuo perkaitimo problemų, nesklandumų vvg, ir tai smarkiai pagerina konsolės gyvavimo laikotarpiu.

Lengva Slim Fit Jokių Priemonių Reikia: stovo dizainas yra galinga lengvas ir kompaktiškas.Tvirtinimo elementai susilieja į dešinę atgal, išlaikyti savo PS5 ieško slim.Išmontuotos ir įdiegti lengvai su stilinga išvaizda.

Jokių Papildomų Linijų, Adapteriai Reikalingi: Leidžia panaudoti galios nuo PS5 USB jungtys, nereikia imtis papildomų lizdo erdvę.

Pratęstas USB sąsaja: Ji gali būti naudojama ir kitų USB įrenginių.

Specifikacija:

Tipas:Aušinimo Ventiliatorius

Platforma:Už PS5

Medžiaga:Plastiko

Savybės:3 Ventiliatorius

Lemputė:Mėlynas LED

Suderinamas Produktas:Dėl Konsolės

Gaminio dydis: 22*1.6*3.5 cm

Pakuotė:

1 x Aušinimo Ventiliatorius

Žymos: PS4, sonyplaystation 3, 5 playstation, aušintuvo ventiliatorius usb, barzda, žaidimas grupinio tv, i5 aušinimo ventiliatorius, handbrak usb, playstation piktogramos žibintai, playstation šviesos piktogramą.


  • SONY Modelis: PlayStation Portable
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: FARAJIAJ

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]