4PCS DC 12V Jūrų Laivu Trancui LED Laivagalio Šviesos Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Šalta Balta LED Uodega Lempos Jachtų Reikmenys Balta

  • €13.31
  • €8.12



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Produkto Aprašymas:

*1. Jis ateina su 6 LED 2835 SMD Mikroschema pateikti ultra ryškumas padaryti jūsų naktį saugos, šviesa gali stovėti su 50.000 val gyvenimą, tačiau energijos taupymo, žema temperatūra ir patvarus.

*2. Korozijai atsparios medžiagos ir išskirtinį electroplated dekoratyvinis dangtelis, kompaktiškas, slimline dizainas,puikus sintezės korpuso aplinka.

*3. Lengva Įdiegti, embedded kalno.Ji turi 2 laidus su poliškumo juoda yra neigiamas/ raudona yra teigiamas ir varžtai nustatyti ant pakuotės.Matmenys: 2.95" L x 2.95" W x 0.62" H (su "Chrome" Bezel)

*4. Šviesos ateiti gerų rezultatų, atsparus vandeniui, smūgiams ir vibracijai įrodymas.Ji priduria, puikus funkcionalumo ir plačiai naudojamas 12V DC transporto priemonės, pavyzdžiui, Jachtų, RV, Kemperis, Salono Automobiliai, Priekabos, Pontonas arba bet kurioje vietoje, kaip interjero & išoriniai šviesos.

*5. Viešbutyje yra plonas ir stilingas dizainas šie šviestuvai yra idealus šviesos borto srityse, pavyzdžiui, veiksmų, laiptai, kojų spyrius, sandėliavimo patalpos, draugas būdų, denio detalės, ženklai ir jungikliai; Šviestuvai gali būti įrengiami ant laivo interjeras ir eksterjeras.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: LED Laivagalio Šviesos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas 304

Šviesos Spalva: Mėlyna/Balta

Šviesos Tipas: Lemputės/LED SMD

Spindulio Kampas: 120Degree

Įtampa: DC 12V

Galia: 2.2 (W)

Srovė: 0.2 A)

Splashproof: IP67

Skersmuo: 75mm/2.95"

Spalvos temperatūra: 5,500-6,300 K

Efektyvus Šviesos srauto: 147LM

Pakuotė 1:

4 * Gabaritinis Žibintas

8 * Varžtai

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: valtis sparnas, LEPTON, 12v valtis, jūrų žvejybos lempos, jūros stiliaus žibintas, valtis nerūdijančio, valtis dalis, marin, cj5, jūrų lempos.


  • Tipas: Valtis Laivagalio Šviesos
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Dydis: M

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]