10VNT Kvapo Neutralizavimo Kamuolį, Sportiniai Odiniai Batai, Batų Spintelė Kvapo Šalinimas, Dezodorantas

  • €8.81
  • €7.40



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Kulka Taškų:

1、Batų Dezodorantas Rutulinis: naujausias daugkartinio naudojimo batų dezodorantas rutulinis, galingas, gali sugerti kvapus ir drėgmę, greitai, slopina bakterijų užkirsti kelią niežėti kojų, o ne pažeisti odą.

2、Plataus spektro ir Anti-bakterinė: Sidabro jonai rūdos crystal pasirinktą, kurios turi gerą dezodoruojantis poveikis, stiprus patvarumo ir tvirtos adsorbcija, ir gali veiksmingai slopina bakterijų augimą.

3、Poveikis yra Puikus: dezodorantas rutulinis gali adsorb nano-dujų molekulių ir deodorize kruopščiai.

4、Perdirbimas: kompozicijas gaivikliai rutuliai gali būti perdirbtos, o tarnavimo laikas yra daug ilgesnis, nei aktyvintosios anglies, kuris yra selektyvus poveikis kvapą dėl prakaitavimas.

5、Plataus Pritaikymo: Dezodorantas rutuliai gali būti naudojami ne tik visų rūšių batų, bet taip pat kompozicijas gaivikliai, batų spintelės, spintos, vonios kambarių, sandėliavimo patalpas ir pan.

Aprašymas:

Kvapas Skirtuvai, Gaivikliai Kamuoliai, 10 Vienetų Sneaker Kamuoliai, Batai, Dezodorantas - Aromatiniai Kvapas Eliminator, Kovoja už Bateliai, Gimnastikos Krepšiai, Automobilių, Spintelės ar Stalčiai

Savybės:

Unikalus Dizainas: kamuolys projektavimo ypatumai greitai-savo ruožtu pusrutulio formos dizaino, kuris leidžia greitai ir lengvai montuojama.Tiesiog pasukti kamuoliukus, kad atidaryti orlaides ir upuść juos į viena pora batų, arba norimą padėtį.

Kvapą sugeria kamuolys gali būti pakartotinai naudojamas, ir jo gyvenimas yra daug ilgesnis, nei aktyvintosios anglies, ir ji veikia būtent dėl snukio kvapas sukelia prakaitavimą.

Kvapo Neutralizavimo yra premium batų dezodorantas kamuoliukus, kad spąstų ir pašalinti kvapą, puikus batai, trashcans, spintelės, treniruoklių salė, krepšiai ir kaip automobilinis oro gaiviklis.

Parametrai:

Kvapas: kvapas

Produkto specifikacijos: apie 20g

Pagrindiniai Ingredientai: Diatomėjomis Purvo, Kompozicijas Gaivikliai Elementas, Sidabro Jonų Mineralinių Kristalų, Aktyvintos Anglies

Naudojimas: visų rūšių batų, kojinių, spintelės, spintos, vonios kambariai, viešbučiai, restoranai ir kt.

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pristatymas:

Batų gaivikliai kamuoliai, 10 vienetų

Sąrašas:

10*Kvapas eliminator

Žymos: baterija nova 2i, nėriniai kišenėje, baterija huawei honor 10 lite, 2018 sankabos, Baterija Huawei P10 Plius, HB366179ECW, baterija huawei nova, canon rašalo mp250, 1465a054, baterija huawei nova 2 i.


  • dropship: Taip
  • Modelio Numeris: Batų Dezodorantas Rutulinis
  • is_custermized: No
  • Kvapas Tipas: unscented

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]