Skraidančių Bičių Tranų Žaislas Infraraudonųjų spindulių Indukcijos Sraigtasparnis Vertus Kontroliuojamos KALĖDŲ DOVANA

  • €5.69
  • €3.02



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Aprašymas:

Technologijų ir Įdomus Žaislas - įmontuotą naujausios kartos infraraudonųjų spindulių jutiklį,kuris yra sumontuotas apačioje atveju, jei bičių orlaivių,todėl jautresni.Lengvas-labiau saugesnių ir sklandžiau, kai žaidžia.Įrengta šviečia spalvinga LED žibintai, žaisti naktį per.

Saugiai ir lengvai Valdyti - Vaikai gali įjunkite jungiklį,jis bus skristi automatiškai, apie 3 sekundes, vėliau, po holdingo galvos arba uodegos bičių vertikaliai.Viena ar dvi rankas infraraudonųjų spindulių jutiklis kontrolės; jis bus sustabdytas plaukioja, kai tai liečia kitus objektus;ar jūs galite kontroliuoti tai nuotolinio valdymo,tai bus žemės saugiai grupės paspaudus mygtuką ON/OFF į RC。(RC rekomenduojamas, kai žaisti)

Metu Žudikas Žaislas - Tai yra absoliutus įdomus dovana ne tik vaikams ,bet taip pat ir nuostabus žaislas kelyje tėvai.Taip, turėti įdomus su savo vaikais po darbo ar savaitgaliais!Savotiškas vaikų laimės taip pat!

Kelios Scenos - Šeimos žaidimai, bet kambarys, gyvenamasis kambarys gali būti lengvai atkurti.Žinoma, lauko s yra labiau tinka, Bičių Skraidymo Žaislai daro vaikų, jaunimo, berniukų ir mergaičių daugiau kaip užklasinė veikla.

Saugus ir Patvarus Vaikas Žaislas - mini drone, pagamintas iš netoksiškų ir PP medžiagos, kuri yra lanksti,lengvas ir kietas susidūrimo pasipriešinimo.Ji negali sukelti pakenkti savo vaikams ir žalos pats susidūrimų.

Specifikacija:

laikas: 6-8 minutes

Krovimo trukmė: 25 min

Dydis: 14.5x14.5x12cm / 5.7x5.7x4.72inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Skrendančių Orlaivių

1 Gabalas USB Įkrovimo Kabelis

1 Gabalas Akių Raišteliu Saugojimo Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: žalia v iškirpte, rinkinys turbina 2000, pavadėlio šunys grandinės, mielas prancūzų tarnaitė, hotshots granitas, žalia mikroautobusai marškinėliai, ioil filtro lempos, prekes karštos herojai pardavimas, jet šiuolaikinės moters.


  • Prekės Pavadinimas: MagiDeal
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Medžiaga: Kita

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]