6 Kišenės, Sulankstomas Kabo Maišelis 3 Sluoksnių Sulankstomos Lentynos, Krepšys, Piniginė Rankinukas Organizatorius Durų Įvairios Kišenėje Pakaba Saugojimo Spinta Rūbams

  • €4.10
  • €3.94



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:PVC+ neaustinių/medvilne + akių Dydis:35*84cm Spalva:Kaip Nuotraukose Kiekis:1 vnt Svoris:0.22 kg

Savybės:

1. Puikus sprendimas organizuoti rankinės, piniginės, nuo didelių iki mažų savo spinta, palikti maišeliai žalą nemokamai.Išlaikyti savo garderobą, švari ir tvarkinga. 2. Pagamintas iš Aukštos kokybės neaustinis audinys,patvarus ir dulkėms, patogiai susilanksto patogiai laikyti, kai nenaudojamos. 3. Spinta rankinės organizatorius piniginės savininko funkcijas, skaidraus plastiko laiko tarpsnių, kurie leistų lengvai identifikuoti turinį. 4. Saugojimo krepšys turi 2 sluoksnių, 3 sluoksnių, 4 sluoksnių, kurioje galite laikyti įvairius daiktus atskirai, ir gali taip pat laikyti jokių daiktų, suaugusiųjų rankinės ir batai. 5. Lengvai pakimba ant standartinės spinta lazdele.

Paketas Apima:

1 * kabo saugojimo krepšys

Laivybos Politika:

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų. 2.Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu. 3.Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120 4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: 6 kišenės, rankinės stalčiuko, audinio organizatorius lentynos, virtuvės vežimėlis, durų failų tvarkyklė, dulkių maišelis, maišai, spinta organų, ant durų organizatorius, spintoje rankinėje organizatorius, medžiaga lentynos.


  • Diegimo Tipas: Pakaba
  • Medžiaga: Ne-Audiniai
  • Savybės: Išardomi
  • Taikomas Vietos: Spinta / Sienos

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]